Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a barátomat...

Hogyan vehetném rá a barátomat, hogy hízzon kicsit?

Figyelt kérdés

Egy olyan 24 éves férfiről van szó aki genetikailag barmennyit eszik es barmit, mintha csak fogyna tőle. Tényleg nem a külső miatt szeretem, de már együtt vagyunk lassan 2 éve és amióta összejöttünk mondogatja, hogy na mindjart elkezd edzeni meg komolyabb étrendet kialakítani, de mindig van rá valami kifogása. Mielőtt megismerkedtünk volt egy olyan időszak, hogy rajta volt +15 kg csak azt hamar el is vesztette, és nem értem ha egyszer összejött már neki miért nem csinálja azt újra.. igazaból azért kezd egyre jobban zavarni, mert én mindent megteszek az alakomért, rendszeresen edzek és diétazok, hogy legalabb kicsit jobban közelítsek az ő soványságához. Nem csont sovanynak de karcsúnak tartom magamat, de mellette elveszik az önbizalmam.

Valakinek esetleg valami tippje lenne?

20/n

2018. dec. 21. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igazából szeretne edzeni a fenti alapján, csak lusta vagy önsorsrontó vagy mégse annyira fontos neki... Mert az én párom őszintén kijelentette, hogy nem akar különösebb izmokat és kész. Joga van hozzá (bár megbeszéltük, hogy azért majd egy kicsit változtatunk ezen, nekem fontos a hosszú, egészséges élet), ahogy ahhoz is, hogy egy ideig megtartsa a pár kiló fölöslegét, ami nem áll jól neki, nem örül neki, de hatalmas kényelmetlenség, kellemetlenség lefogynia. Amíg nem hájasodik el jobban, nekem OK, ez tényleg az adott ember belügye és úgysem tudunk rá hatni kívülről szinte egyáltalán. Sőt, az ember néha saját maga sem. Én se edzek rég, pedig tervezem, de valahogy nem jön össze... Nem hiányozna, hogy még a párom is beszóljon vagy valami, attól csak rosszabb lenne.
2018. dec. 22. 02:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Úgy érzékelem néhányan félreértették amit írtam. Itt nem arról van szó ha a +15 már ducivá tette. Nagyon sovány és még azzal is vékonynak mondanám, csak akkor már szépen kijöttek a kockák a hasán stb. És elmondása szerint jól érezte magát vele, ez inkább a lustaságból fakad, azért is úgy kérdeztem hogy mivel vehetném rá.
2018. dec. 22. 10:06
 13/13 anonim ***** válasza:

A férfiak úgy is azt csinálják amit ők szeretnènek, úgyhogy hagyd.

Neked inkább támogatnod kéne őt...

2018. dec. 22. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!