Miért hiszi mindenki azt, hogyha kevesebbet eszik meg iszik, akkor már lefogy, meg, hogy a futásssal fogyni lehet?
nem értem az embereket
ha van olyan ember aki ezt nem érti annak majd irok csak most nincs kevem irni 10 órát erről mer utána ugy is éhező kúrával akarnak majd fogyni
Nem értek a fogyókúrákhoz, mert tökéletes az alakom:-))
Az "aerob" ellentéte nem a kardio, hanem az anaerob (segítek: oxigén mentes környezetben lezajló kémiai átalakulás)
Nem ismerem a kardio-t, de ismerem a magyar "ABC"-t, és hellyel-közzel helyesen írok, ami a kis suttyó kérdezőről nem mondható el.
Na kicsi gyerek, mostmár tényleg vegyél vissza! Szóval másokat idézel?? Magadtól még ennyit sem tudsz irni??? Te jó ég! Nézd már mit irsz utána járjon a kicsi pofid!OK??? Még mindig itt tartasz,hogy nemtudja a sok MAJOM mi a különbség a kettő között??? Te nagyon okos vagy ám!!!Itt kérdéseket tesznek fel az emberek nem az észt osztják!!!TE KIS BUNKÓ..
TE NEM ÉRTED A MAGYAR NYELVET?
Magadtól még ennyit sem tudsz irni??? éN ILYET NEM MONDTAM csak rohadtul nem volt kedvem begépelni és igy kimásoltam oszt kész (egy word dokumentumból másoltam ki amit még én gépeltem Viktor írása alapján és ezé van benne annyi iras hiba de ez kb 4éve volt és ugye akko még "nem találták fel" a másolás nevű műveletet ezé gépeltem)
nem az észt osztják? akko a legutobbi hozzászólásoddal mit csináltál?
TE KIS BUNKÓ..
most mit mondjak? nekem ez megtisztelő mivel én a teféle hülyéket még arra se szoktam(csak ez az egy alkalom) méltatni hogy le bunkózzam vagy csak hogy leszarjam mer én azt is megválaogatom hogy kit szarok le (jöhetnek a beszólások hogy :öntelt meg stb)
Látom sok válasz van, nem is olvastam végig, elnézést!
A futásról szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy edzőként mondom, hogy a futás nem jó első fogyókúrás gyakorlatnak, ha valaki gyengébb kötőszövetekkel rendelkezik, akkor könnyen leszakadhatnak az izomrostok egymásról, illetve a bőr is csúnyább maradhat, tehát a futást csak a fogyókúra, diéta végére javaslom, addig pont elég egy bicikli is.
A fele annyi étkezésrőlmeg a húgom tudna mesélni mert ő dietetikus, szóval röviden annyi, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, és hogy tartós legyen az életforma amit bevezetünk.
Na most írok én, aki lebunkózott!!! Figyelj csak, itt nem egy ember irja a válaszokat,hanem mindegyiket más!
Csak azért, mert azt irtad és az előző hozzászólásod? Honnan tudod én melyiket irtam? Nagy kamugép vagy te,
és továbbra is köcsög!!!
Na most mégis elolvastam és nem értelek, hogy miért teszel fel kérdést , ha egyedül is megválaszolod, ráadásul 13 évesen sokkal okosabb vagy másoknál.
Egyébként ezekszerint egyszerű kérdésedre egyszerű a válasz is:
Azt kérdezted, Miért hiszi mindenki azt, hogyha kevesebbet eszik meg iszik, akkor már lefogy, meg, hogy a futásssal fogyni lehet?
Szóval erre annyi a válasz: MERT BUTÁBBAK MINT TE!
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
erre a mondatra ránézek és nagyvalószínűséggel te vagy! ennyi!
mer mié? 4évvel ezelött mié ne lehetne? amugy egyezzétek meg én soha nem mondok igazat! (de majd mindent elmondok hogy honnan miért van kitől mennyiért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!