Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Miért hiszi mindenki azt, hogyha kevesebbet eszik meg iszik, akkor már lefogy, meg, hogy a futásssal fogyni lehet?

Figyelt kérdés

nem értem az embereket

ha van olyan ember aki ezt nem érti annak majd irok csak most nincs kevem irni 10 órát erről mer utána ugy is éhező kúrával akarnak majd fogyni

2008. nov. 12. 19:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%

Egy kis organikus kémia tanulás még rád férne, de nekem sincs kedvem írni erről tíz órát, mint neked sem.

Amúgy korodat meghazudtolóan önteltek a válaszaid:-))

2008. nov. 12. 22:42
 12/30 anonim ***** válasza:
97%
Ha elolvasnad meg ketszer haromszor a kerdesedet rajonnel hogy vegulis eleg nagy baromsagot irtal.
2008. nov. 12. 23:08
 13/30 A kérdező kommentje:

szóval a kardió edzés egy állóképességi edzés

az aerob edzéssel azé lehet fogyni mer az egy lassú monoton mozgásforma amelynek ideje alatt van időnk zsirt égetni

a zsírt zsírsavakká bontani ketonokká stb stb és feltudjuk használni energia forrásként mer a zsirral az a baj hogy alapvetően nem tudjuk energiaforrásként használni mer a kardió edzés alatt izmainknak gyors energiára van szüksége amit szénhidrátokból tudunk fedezni és zsirbol semmiképpen sem

az aerob mozás alat megfelelo mennyiségű oxigén is feltudunk venni (ez egy oxidativ fojamat ez fontos) a normális izommunkához(pl kardio edzés) eggyátalán nem kell oxigén tehát nincs zsirbontás nemtudjuk energiaként felhasználni tehát marad a helyén

ennyi a futás meg a séta

ja! az a ba hogy nem tudjátok mi a kardió meg mi az aerob mer a sokmajom össze keveri!

na akko oktatás:

Aerob edzés

Olyan mozgásforma, amely egyszerre mozgatja meg a nagy izmokat –a láb mindenképpen a mozgás alapja– de alacsony intenzitással, ezáltal nem okoz az izmokban a súlyzós edzéshez hasonló terhelést, glikogénürülést stb. A folyamat lényege az egyenletes, monoton edzés, pl. tempós gyaloglás, egyenletes terheléssel. Ilyenkor nagyon hamar átáll a test arra, hogy a zsírokat használja energiaforrásnak, mert van idő arra, hogy az amúgy időigényes aerob folyamatokat a zsírok zsírsavakká bontását stb. elvégezze, mivel nincs hirtelen, gyors, intenzív izommunka. A terhelést úgy kell beállítani, hogy ne legyen a pulzus magas, max. 130, mert a magasabb pulzus már átesik kardió tartományba. Ez a zsírégető edzés.

Aerob edzés a gyaloglás gépen vagy gyalog, a futás (az edzetteknek, akinek nem emelkedik meg a pulzusa), ellipszistréner, bicikli, stb.

Kardió edzés

Formáját tekintve ugyanaz, mint az aerob edzés, de itt a magas pulzusszám miatt már fokozott az izommunka, így a test nem tudja zsírból (lassan) fedezni az energiát. Ez valójában állóképességi edzés. Annak ajánlott, aki nem végez súlyzós edzést, súlyzós edzést végzőknek azonban könnyen izomveszteséget okoz. Semmiképpen se olyan hatékony, mint a súlyzós edzés aerobbal kombinálva.

mostmá akko lehet érteni mit irtam??

2008. nov. 13. 07:24
 14/30 anonim ***** válasza:
96%
Mostmá értjük drága vagy ,hogy mindenkit felvilágosítottál!!! Annyira okos vagy,hogy az már fáj!!!!! Most akkor kapcsold ki szépen a gépet és tanulj meg írni!!!! Amúgy meg otthon lehet majmozni a többieket,ok??? Mondd anyunak meg apunak,de ne itt!!!!
2008. nov. 13. 08:18
 15/30 anonim ***** válasza:
96%

Jaj te kis buta!Le sem kellett volna írnod,hány éves vagy,mert az ide látogatók zöme biztosan rájött az első pár mondatból.Éppen ebben a kötekedős - hormonzavaros korszakban vagy :)..... rossz lehet neked és gondolom azért kötekedsz itt a többiekkel.Semmi gond,majd átesel ezen és talán kinő az agyad a bucidban.:)Addig is vegyél különórákat nyelvtanból-ahogy az előttem szóló is írta.

Kedves jövendőbeli- és múltbeli válaszolók,ti meg ne húzzátok fel magatokat az ilyen neveletlen kis békákon!Hajrá!

2008. nov. 13. 10:00
 16/30 anonim ***** válasza:
96%
Neked nincs más dolgot, csak itt az észt osztani? Ki kért, hogy tanácsokat osztogass, ocsmány stílusban? Ha kell a véleményed majd szólunk. 10 éves testépítői múltam van, ki tudnálak oktatni, mert úgy látom a kommentjeidből, hogy volna miből, de nem teszem, mert senki nem kérte a véleményemet. Erről.
2008. nov. 13. 12:21
 17/30 anonim válasza:
96%

Bazzeg ez olyan, mint egy mini-drugsbunny.

Remélem nem tőle szedted össze ezt a hányinger stílust, ha igen, sürgősen felejtsd el, abból az idiótából bőven elég egy is..

2008. nov. 13. 13:25
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Amit a saját fejéből írt tele van helyesírási hibákkal,amit másolt az pedig ok.Ez igen!
2008. nov. 13. 13:33
 19/30 A kérdező kommentje:

na kkor most ón a polyén mer az amit a "saját fejemből irtam" azt sem énirtam hanem egy olyan amber mint pl: Lauter Victor (erről ennyit) szóval Lauter Victort "hülyéztétek le" aval hogy azt irtatok hogy kell még egy kis kémiát tanulnom meg ilyenek

amugy sztem senkit ne érdekelen az irásom mer nem az a lényeg(legalább is nem it)

2008. nov. 13. 18:58
 20/30 A kérdező kommentje:

ja! az a ba hogy nem tudjátok mi a kardió meg mi az aerob mer a sokmajom össze keveri!

ebbe ki mondta hogy majom vagy? az lehet hogy magadra ismertél és az igazság fáj de én ilyet nem mondtam hogy majom vagy

2008. nov. 13. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!