Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Miért hiszi mindenki azt, hogyha kevesebbet eszik meg iszik, akkor már lefogy, meg, hogy a futásssal fogyni lehet?

Figyelt kérdés

nem értem az embereket

ha van olyan ember aki ezt nem érti annak majd irok csak most nincs kevem irni 10 órát erről mer utána ugy is éhező kúrával akarnak majd fogyni

2008. nov. 12. 19:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Azt nem tudom, hogy mindenki mit hisz. En ket ev alatt fogytam le 106-rol 69-re ugy, hogy a felet ettem annak, amit korabban. Es nem futottam, csak setaltam, mert futni nem tudtam. Ennek 5 eve es nem jott vissza semmi. Es ettem edesseget, csokoladet, tesztat es kenyeret is kozben es eszek a mai napig is. Nalam bevalt a kevesebbet enni modszer.
2008. nov. 12. 20:09
 2/30 anonim ***** válasza:
98%
Én is kevesebbett ettem, na meg azért kicsit máshogy is, peregtek a kilók rólam. Egy sem jött vissza. Ja és igen, azért hiszik, hogy futással fogyni lehet, mert futással tényleg fogyni lehet. Én is futottam. Igaz, nem 30 kg súlyfeleslegem volt, csak 10 , szóval simán bírtam futni, más mozgásformát nem csináltam a diéta mellett.
2008. nov. 12. 20:12
 3/30 anonim ***** válasza:
71%
Futással egy túlsúlyos embernek nem lehet lekarcsúsítani a zsírpárnákat, csak annyit érhetsz el vele, hogy megakadályozod további zsírpárnák kialakulását úgy, hogy elégeted az aznap bejövő fölös kalóriákat. A hosszú sétával már annál inkább lehet zsírszövetet csökkenteni.
2008. nov. 12. 20:21
 4/30 anonim válasza:
96%

Miért mit kéne hinni?

Üljenek tovább az hamburgeresnél?

Ha van valami más tanácsod a fogyni vágyóknak akkor biztos szívesen fogadnánk.

2008. nov. 12. 20:54
 5/30 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy mindenki mit hisz. En ket ev alatt fogytam le 106-rol 69-re ugy, hogy a felet ettem annak, amit korabban. Es nem futottam, csak setaltam, mert futni nem tudtam. Ennek 5 eve es nem jott vissza semmi. Es ettem edesseget, csokoladet, tesztat es kenyeret is kozben es eszek a mai napig is. Nalam bevalt a kevesebbet enni modszer.

neharagudjatok ugy értettem hogy rggel:alma ebéd:1szelet rántotthús vacsora:alma "fogyokura"

amugy a séta az amivel a zsirt égeted nem a futás

2008. nov. 12. 21:13
 6/30 A kérdező kommentje:

Én is kevesebbett ettem, na meg azért kicsit máshogy is, peregtek a kilók rólam. Egy sem jött vissza. Ja és igen, azért hiszik, hogy futással fogyni lehet, mert futással tényleg fogyni lehet. Én is futottam. Igaz, nem 30 kg súlyfeleslegem volt, csak 10 , szóval simán bírtam futni, más mozgásformát nem csináltam a diéta mellett.

tod mit mad leirok neked egykét dolgok a futásról ja meg nő vagy?

2008. nov. 12. 21:14
 7/30 A kérdező kommentje:

a mad az majd akar lenni

Futással egy túlsúlyos embernek nem lehet lekarcsúsítani a zsírpárnákat, csak annyit érhetsz el vele, hogy megakadályozod további zsírpárnák kialakulását úgy, hogy elégeted az aznap bejövő fölös kalóriákat. A hosszú sétával már annál inkább lehet zsírszövetet csökkenteni.

ez igy igaz

2008. nov. 12. 21:15
 8/30 A kérdező kommentje:

Miért mit kéne hinni? talán azt hogy naó haggyuk nem fogok biológiát oktatni

Üljenek tovább az hamburgeresnél? ilyet nemmondtam

Ha van valami más tanácsod a fogyni vágyóknak akkor biztos szívesen fogadnánk. má pofáztam hogy irok egy eszét csak sok idő lenne meg kb 2en megfogadnák

2008. nov. 12. 21:17
 9/30 anonim ***** válasza:
2008. nov. 12. 21:26
 10/30 A kérdező kommentje:

szóval a kardió edzés egy állóképességi edzés

az aerob edzéssel azé lehet fogyni mer az egy lassú monoton mozgásforma amelynek ideje alatt van időnk zsirt égetni

a zsírt zsírsavakká bontani ketonokká stb stb és feltuduk használni energia forrásként mer a zsirral az a baj hogy alapvetően nem tuduk energiaforrásként használni mer az izmainknak gyors energiára van szüksége amit szénhidrátokból tudunk fedezni és zsirbol semmiképpen sem

az aerob mozás alat megfelelo mennyiségű oxigén is feltudunk venni (ez egy oxidativ fojamat ez fontos) a normális izommunkához eggyátalán nem kell oxigén tehát nincs zsirbontás nemtudjuk energia ként felhasználni tehát marad a helyén

ennyi a futás meg hozzá teszem hogy én ezt 13 éves fejjel irtam süsü matricák

2008. nov. 12. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!