Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízni fogok vagy fogyni?

Hízni fogok vagy fogyni?

Figyelt kérdés
Ma megettem egy egész tábla Milka csokit, viszont azon kívül egészséges kajákat ettem, és csak 1300 kalóriánál tartok, valamint futottam egy órát futópadon. Az lenne a kérdésem, hogy ha deficitben vagyok ugyan, de bekavart az a tábla csoki az hízáshoz vagy fogyáshoz vezet?

2019. jún. 8. 14:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Ne használd a "bűnözés" szót diétában, ne démonizálj ételeket, az csak evészavarhoz vezet.

Chipsel és csokival, sütivel is lehet fogyni, nem az étel hízlal, hanem annak a mennyisége.

Persze ha az egészséget is nézzük, nem érdemes szemét kajával fogyni, de attól még lehet, nem kell beképzelni 2 kg hízást, mert megettünk egy csokit vagy valamit.

Ha szereted az édességeket, akkor be kell építeni az életmódodba, különben visszaüt a tiltás, falási rohamokhoz (lásd jelen esetben), és jojózáshoz fog vezetni.

Vannak cukormentes csokik (müllerben iszonyú finomakat lehet venni), zabos sütik meg mindenféle egészséges finomság. De Milkát meg ilyesmit is lehet enni, csak ne minden nap.

2019. jún. 9. 09:31
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 köszi, ment a zöld kéz
2019. jún. 9. 11:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom mint az utolso valaszolo!

Es az elso valaszolo vagy aki irta hogy a csokitol semmikepp sem fogsz “fogynj” jo nagy butasagot irt mert ha kaloriadeficitbe vagy akkor total mindegy mibol vitted be, fogyni fogsz. Max ehes leszel egesznap stbstb... de ha nem leped tul akkor az mindegy hogy “rizscsirke” vagy “oreos milka” volt 😅

2019. jún. 9. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, mert velem is előfordult, h nem bírtam ellenallni és mehettem 1 tábla csokit. Aznap azon kívül szinte alig ettem, másnap a mérleg 20 dekaval többet mutatott. Igen, azt is tudom, h edessegekkel is lehet fogyni, ha keveset eszünk belőlük.
2019. jún. 9. 17:02
 15/18 A kérdező kommentje:
#13 Tényleg Oreos Milka volt 😂
2019. jún. 9. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy a mérleg mit mutat másnap, az nem jelent semmit. 20 dkg még az is lehet, hogy nem pisiltél, és ha elmész mosdóba, akkor eltűnik.

10 kg felesleg alatt a mérleg felesleges, 2-3 kilót is változhat a súly a nap folyamán, de ez Egyáltalán nem jelent hízást

2019. jún. 10. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Én minden nap eszek édességeket, nem is keveset, mégsem hízok semmit. Nem értem az emberek problémáját, hogy egy tábla csoki miatt mennyire odavannak.
2019. jún. 19. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:
En amikor minden nap ettem edesseget, nem is keveset,akkor rövid időn belül híztam 7kgt. Főtt kajákból nem ettem többet, tudom, h az edessegtol szedtem fel. Mindenki más, mindenkinek más az anyagcseréje. Utolsó, örülj, h te nem hizol.
2019. jún. 20. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!