S. O. S Hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 54-55 kg. De már nagyon-nagyon régóta. Az utóbbi 1 évben nőttem 2-3 cm-t, de a súlyom változatlan. Nemrég láttam, hogy egy velem egyidős lány 47 kg és annyi centi, mint én. Nyárra muszáj lenni formába jönni!
Valaki, légyszi segítsen!
16/L
2019. jún. 3. 21:54
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, egyáltalán nem vagy túlsúlyos, így felesleges lenne sanyargatnod magad. De ez csak az én véleményem, tudom mekkora harc megy ilyen korban a nőstények között.
2/15 anonim válasza:
Felesleges naponta 4 5ször enni , meleg is van . Inkàbb lédús gyümölcsök facsartlevek , cukrot fehér lisztes meg olajos zsíros dolgokat hagyd ki .Vacsora sem kell .
3/15 anonim válasza:
Már ne haragudj, de attól, hogy valaki gebe, neked miért kéne annak lenni? A súlyod tökéletes a magasságodhoz. Inkább edzz, hogy formásabb legyél.
4/15 anonim válasza:
"Nyárra muszáj lenni formába jönni!"
Azt ugye tudod, hogy június 3.-a van? Tehát már nyár van.
2 hét alatt max nagyon extrém (teljes mértékben egészségtelen módon) tudnál lefogyni 8 kgt. Kezdd el most, kérj segítséget diabetikustól. Heti 1-2 kg a normális, bár egy tininél mások lehetnek az arányok.
5/15 anonim válasza:
Európában június 21-22 körül kezdődik a nyár. De adatok alapján szerintem se kell fogynod.
6/15 anonim válasza:
Nők
Magasság Ideális-Kívánatos határok
168 52-66
170 53-67
172 55-69
174 56-70
Ettől függetlenül sportolhatsz, de egy ördögi kőrt indítasz el, ha fogyás miatt sportolsz, és nem a sport, mozgás öröméért.
7/15 anonim válasza:
#2-es, pontosan azért kell többször kevesebbet enni, mert úgy a szervezetünk el is használja az üzemanyagot. Ha meg kevesebbszer eszel többet, akkor többet fogsz enni, mint amennyire éppen szükséged van -> Raktározni fog a szervezet.
8/15 lilla64 válasza:
Én a te helyedben nem fogynék,de ha mindenképp akarod,akkor kevesebb kalóriabevitel és sok mozgás.
9/15 anonim válasza:
azert mert akit láttál valakit 47 kiloval ezzel a mamgassaggal, az nem azt jelenti hogy az a normális..
10/15 anonim válasza:
Mozogj többet, és kerüld a cukros, fehérlisztes dolgokat. Nem biztos, hogy le fogsz fogyni, de egészségesebb leszel, tónusosabb lesz a tested, és jobban fogsz kinézni. A mérleget dobd ki, és a tükörnek higgy ne a számoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!