Hízni fogok vagy fogyni?
Figyelt kérdés
Ma megettem egy egész tábla Milka csokit, viszont azon kívül egészséges kajákat ettem, és csak 1300 kalóriánál tartok, valamint futottam egy órát futópadon. Az lenne a kérdésem, hogy ha deficitben vagyok ugyan, de bekavart az a tábla csoki az hízáshoz vagy fogyáshoz vezet?2019. jún. 8. 14:41
1/18 anonim válasza:
Ha 1x "bűnözöl", az még nem árt. A tábla csoki után semmiképp se fogsz fogyni, de hízni sem, esetleg 20-30 dkg-ot, ha hizol tőle, de tobbet biztos nem.
2/18 anonim válasza:
Én két diétát is csinálok egyszerre.
Mert egytől nem lakok jól.
Hízni fogok, vagy fogyni?
3/18 A kérdező kommentje:
Legalább lennél vicces ha már trollkodni akarsz :(
2019. jún. 8. 19:48
4/18 anonim válasza:
Egy nap alatt se hízni, se fogyni nem lehet.
De egyél normálisan, mert a csokin kívül mást nem nagyon ehettél. Ez koplalás.
5/18 A kérdező kommentje:
De, párolt zöldséget és salátát.
2019. jún. 8. 20:18
7/18 anonim válasza:
Lenne humorod, ha már fogyókúra mellett egy egész tábla csokit megeszel.
9/18 anonim válasza:
Egyél több fehérjét és zsírt, akkor nem leszel folyton éhes, és nem eszel felesleges szar kajákat.
Meg egyél többet, 1300 kalória tuti, hogy kevés.
10/18 anonim válasza:
4es dehogynem lehet hízni és fogyni 1 nap alatt. Én mindkettőt tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!