Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy csökkentsem a bevitt...

Timido kérdése:

Hogy csökkentsem a bevitt kalóriákat, ha már ígyis nagyon kevés?

Figyelt kérdés

68 kiló voltam, akkor 1000-re csökkentettem a kalóriákat.

Aztán 63 lettem, lecsökkentettem 800-ra akkor 60 lettem, de most már ha lecsökkentem 600-ra, nem is tudok szinte jóllakni soha. még 5 kilótól szeretnék megszabadulni, akkor lennék 55 kiló.

Ha naponta háromszor egy órára elmennék kutyasétáltatásra, az hatásos lenne? és maradna 800 kalória bevitel/nap.

2010. júl. 8. 11:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hat ne a kaloriat vonjad meg magadtol drasztikusan, mert annak nem lesz jo vege. Inkabb mozogj. Kezdjed kutyasetaltatassal, aztan bicaj, futas, vmi...
2010. júl. 8. 11:18
 2/20 anonim ***** válasza:
Ne! Naponta 1200 kcal, és ne kutyát sétáltass, hanem sportolj intenzíven, rendszeresen.
2010. júl. 8. 11:18
 3/20 A kérdező kommentje:

jövőhéten ezt megcsinálom :

Hétfőn és csütörtökön csak rizsát eszek, vagy pouffasztott rizset.

Kedden és Pénteken csak gyümölcsöt

Szerdán csak túró és joghurt, meg kefír. ilyenek..

Szombaton és Vasárnap pedig csak fehér hús.

a reggelt pedig egy csésze kávéval kezdem. működne?

legalább 3 kilótól szeretnék így megszabadulni.

2010. júl. 8. 11:19
 4/20 A kérdező kommentje:
Naponta 1200 kcal nem sok? félek hogy visszahízom, amit leadtam
2010. júl. 8. 11:24
 5/20 A kérdező kommentje:
kabbe
2010. júl. 8. 11:24
 6/20 anonim ***** válasza:
bekapom szívem, az ebédemet majd (zöldséglevest főzök mindjárt tésztával + dinsztelt paprikát és tojást kenyérrel és reszelt sajttal, utána alma és banán + kocka csoki :P :P), mert én legalább nem koplalok és nem reszkírozom az egészségemet ;)
2010. júl. 8. 11:29
 7/20 A kérdező kommentje:

jólvan drágám, jóétvágyat hozzá :P

Már nekem is a hócipőm tele van a diétával, ne aggodj. már ott tartok, leszarom az alakom, ez az utolsó 5 kiló csaknem akar lemenni.

2010. júl. 8. 11:33
 8/20 anonim ***** válasza:
sport ;) de ha lusta vagy felemelni a segged...amúgy meg egyáltalán hány cm-hez akarsz 55 kg lenni?
2010. júl. 8. 11:35
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem sok 1200 naponta, annyit kellene enni, nem ilyen 800-akat meg még kevesebbet. Olyan betegségeket összeszedhetsz vitaminhiányból meg alultápláltságból, hogy csak nézhetsz. Nem a koplalás a megoldás, hanem rendszeresen kell enni, minden nap ugyanakkor, két étkezés között meg ne nassolgass semmit, legfeljebb zöldséget, de azt se sokat. És mozogj is mellé! Ne hajszold túl magad, csak mondjuk minden nap sétálj egy-két órát, ha busszal jársz, szállj le pár megállóval hamarabb.
2010. júl. 8. 11:37
 10/20 A kérdező kommentje:

167 cm vagyok. :P

Én is gondoltam a sétálásra, jövőhéten fogja megkapni a kutyám az oltást, és akkor belecsapunk a lecsóba! :D

2010. júl. 8. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!