A barátnőm teljesen idióta. Mit csináljak?
Szerintem is azért csinálja, hogy lásd, neki hogy esik ez. Illetve szerintem ezzel próbál ösztönözni, hogy hagyd abba, különben neki is baja esik (amit remélhetőleg nem szeretnél).
Bár, ha idiótának hívod, nem hiszem, hogy olyan nagyon szeretnéd őt (ez csak az én véleményem)...
igen, sztem is csak zsarolni akar, és sztem ha ő is lefogyna akkor azt szeretné vele, hogy vedd észre h milyen érzés, és hogyhogy fog kinézni majd mondjuk 2 hét után 8 kilo minusszal
amúgy meg sajna ebből egyedül nem tudsz kimászni, ehhez segítség kell
Ugyan már komolyan gondoljátok,hogy zsarolni akarta?
Úgy gondolom,hogy erről szó sincs. Szerintem egész egyszerűen látja,hogy neked ez a "módszer" nagyszerűen bevállt,iszen fogytál tőle egy csomót. Ő is szeretne,és ha neked jó volt,neki mmiért ne lenne jó alapon ő is akarja. Irigy rád,hogy te fogytál,éső is akar. Ennyire egyszerű.
Nekem anno amikor fogytam,rögtön kérdezte barátnőm,hogy csináltam. Mondom sok zöldteát iszok. Erre elkezdte ő is inni,pedig ki nem állhatta. Ennyi....
Szerintem az utolsónak van igaza:S
Mert ugye én szoktam futni(amit a barátnőm gyűlöl,mert nem bírja),és tegnap mondta,hogy eljön velem.Voltunk is,de nem igazán tudtunk rendesen...nem tudott végig futni 100 métert,és 10 perc után ott panaszkodott.
Meg mondta,hogy nem evett reggelit.-_-
Szóval szerintem arról van szó,amit az utolsó írt.
Hát köszönöm szépen azért mindenkinek :)
Szerintem is az utóbbiról van szó. Persze az sem mindegy, hogy milyen stílusban mondta neked, de azt kétlem, hogy 2 perc alatt ott helyben kitalálta, hogy ajd így térít észhez vagy mi... ami ugyebár baromság, hiszen ebből nehéz kilábalni, tehát nem érdemes felelőtlenül össze-vissza beszélni.
Később is ugyanaz maradt az álláspontja, pedig ez komoly dolog. Normális ember, rendes barátnő erre nem így reagál - a legtöbben nem is érzik át a súlyát, csak látják az eredményt és azt hiszik, hogy ez könnyű, csak nem eszik, de attól mindent ugyanúgy csinál "nem nagy ügy".
Szerintem mondd el neki, hogy neked ez fontos és már nem csak arról van szó, hogy vékony akarsz lenni, mivel ennek számos árnyoldala is van... hátha megérti, hogy nem kellene neki sem beleesnie. Ha továbbra sem érti miről van szó akkor én nem tartanám vele a kapcsolatot, így nem segít csak visszahúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!