Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 166cm és 54 kg. Ugye ez...

166cm és 54 kg. Ugye ez teljesen normális? Barátnőm ennyi, és fogyózni akar. Nem hisz a testtömegindexnek sem.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Mond meg neki, hogy vannak fontosabb dolgok is az életben, mint az, hogy 54 kilósan dagadt-e vagy sem. Vannak éhező országok, akik mit nem adnának azért, hogy rendes étel legyen az asztalukon vagy hogy legyen egyáltalán. Gondolom annyira nincs semmi dolga és gondja az életben, hogy már nem tud mit csinálni magával. :(

Én ezt üzenem neki.

27/Nő

2009. ápr. 3. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen normális, és még rossz alakja sem lehet neki,

Viszont lehet nem fogyni akar csak a hasán van felesleg vagy combján, akkor nem fogynia kell hanem formásodni, azt meg csak tréninggel tudja megoldani.

2009. ápr. 3. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Normális.Mond neki,hogy így szereted.A testtömegindex nem 100%os:18év alatt,sportolóknál stb.. nem müködik.
2009. ápr. 3. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
sooot xtem meg csinos/sovany is.
2009. ápr. 3. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
igen normális, ebből nem kell fogyni..
2009. ápr. 3. 20:38
 6/7 anonim válasza:

A testtömegindex és a kilók nem mindig jelentenek sokat.

Lehet, hogy igazatok van, de ez nem biztos. Az én kilóimmal sincs semmi baj, és a testtömegindexem is tökéletes, mégis van felesleg a hasamon, amit le akarok fogyni. A zsír állítólag könnyebb, mint az izom, szóval majdnem mindegy, hogy hány kg vagy.

2009. ápr. 9. 21:08
 7/7 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok, de én még hízni szeretnék 60 kg-ra, és aztán meg izmosodni.
2010. febr. 3. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!