Van itt bárki, aki megosztaná a sikerét?
8 hónap alatt fogytam 20 kg-ot, úgy hogy előtte nem mozogtam soha és utáltam a mozgás minden egyes formáját.
79 kg-ról indultam most vagyok 59-60 kg. Heti 3-4x edzek,nyújtok,aerob/hiit és súlyzós edzés illetve ami a legfontosabb, tudatosan eszem és a világ kincséért nem állnék vissza a régi életmódra. :) 22/F
Szia Kérdező.
Nekem még nincs sikersztori, mivel csak màrcius elejével vàltottam életmódot. 12 kilót fogytam nagy súlyból, zsír alapú szénhidràtszegény diétàval, eddig, de nekem ez is sokat jelent, mert nem kell se koplalni se szenvedni, se mindenféle tiltólistàs diétàt csinàlni végre. Nagyon hosszú út lesz de sikerülni fog! Ès mozogni is elkezdtem. Ha nem ilyen vàlaszok érdekelnek, csak olyanoké akik màr teljesen lefogytak; csak hagyd figyelmen kívül:)
Köszönöm a válaszokat, örülök hogy sikerült!
És #2es további sok sikert!
Kamus idióta, akinek ide kellett köpni valamit, hát megtette. Az ilyet jobb figyelmen kívül hagyni....
Ez egyszerűen lehetetlen. Még az auchwitzi foglyok se fogytak ennyit egy hét alatt.
A kérdezőnek:Én 30 kilótól kellett megszabaduljak.Naponta csak egy szelet rozskenyér,1700 kalóriáról indultam amit fokozatosan csökkentettem.Este 6 után csak almát vagy grefuitot ettem,heti 2x edzőterem,minden reggel vagy este kocogás vagy futógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!