Állandóan ennék. Mit tegyek?
Nem, egészen biztosan nincs más ok a háttérben, egyszerűen csak ha unatkozom, vagy ha épp csinálok is valamit, mindig van egy olyan érzés, hogy mm de jól is esne valami amit rágcsálhatok. Mit javasoltok, mit egyek ilyenkor, ami nem hizlal annyira, vagy ti mit kezdenétek egy ilyen helyzettel?
Igazából fogyni szeretnék, csak nincs elég akaraterőm, hogy végig tudjam csinálni. Legalábbis eddig nem volt.
18/L
13. Van akinek nincs választása.
Vagy diéta, vagy kövér élet-ami sok sok betegséget hoz magával, és sokkal nehezebb szenvedősebb is. Én ezt nem nevezném választási lehetőségnek, mert kövérnek lenni irtó szar. CSAK hátrányai vannak.
Nem mellesleg attól, hogy valakinek diétát kell tartania hogy lefogyjon , az nem jelenti azt feltétlen, hogy sanyargatja magát. Nem mindenki éhezéssel meg koplalással akar lefogyni. Én is diétázok és imádok így élni. Sokkal jobban érzem magam mint korábban. És nem mellesleg szenvedés nélkül fogyok.
A fogyást nem szenvedve kell csinálni, hanem ésszel. Ezt sajnos én is a saját káromon tanultam meg, megfelelő infók hiányában, még fiatalabbként. Rengeteg mindent kipróbáltam sok sok év alatt, mire rátaláltam az én utamra.
Innentől egy örömteli pillanatokkal, finom falatokkal kikövezett út, de ettől függetlenül befektetett munka nélkül nincs eredmény. Dolgozni kell érte.
# 7-es, mielőtt baromságozol, használd a gúglit, és nézz utána az olajos magvak kalóriatáblázatának.
Az olajos magvak nevében is benne van, hogy OLAJosak, és az olaj bizony hizlal. Az sem véletlen, hogy abból a kis magból fel tud növekedni egy növény. Ez is a magban rejlő nagy mennyiségű tápanyagnak köszönhető, ami bizony minket is hizlal.
De ha már nem vetted a fáradtságot, hogy mielőtt megszólalsz, utána nézz, íme, itt egy táblázat, amiből láthatod, hogy pl. a mogyoróban kétszer annyi kalória van, mint pl. a fehér kenyérben:
15.
Akkor fogd fel, hogy nem minden kalória egyenlő, és meg fogod érteni amit írtam. Már ha értelmes vagy, és veszed a fáradtságot. Rég bebizonyosodott, hogy nem a zsír hizlal.
Sok zsírral, és mellé kevés szénhidráttal ugyanis szépen lehet fogyni. TÁJÉKOZÓDJ, mielőtt kalóriás baromságokkal dobálózol gondolkodás nélkül. Marhára nem mindegy mi az amit az ember megeszik. Egy adag olajos mag, nem úgy fog hatni a szervezetre, mintha cukrot eszel például.
Az olajos mag lassan felszívódó szénhidrát, nem dobja meg a vércukrot annyira, ezért inzulintúltermelés sem következik be. Míg pl a gyümölcsök többsége sok cukrot tartalmaz, gyorsan felszívódó szénhidrát, megdobja a vércukrot, és ha a vércukor felmegy, sok inzulin termelődhet ami akadályozza a zsírégetést-fogyást. Mint írtam, ne csak tudatlanul okoskodj, hanem tájékozódj, akkor nem fogsz hülyeségeket írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!