Ha meg van a menszeszem normális, hogy állandóan ennék?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 13:18
1/6 anonim válasza:
Sajnos igen mert tombolnak a hormonok én előtte egy hétig vagyok állandóan éhes és az édességért főleg.De amióta zabkását eszem minden reggel csitult a dolog./pici mézzel,gyümölcsökkel/
2/6 anonim válasza:
Nekem pont hogy nincs étvágyam olyankor, az első 2-3 napon annyira fáj a hasam, hogy rá se tudok nézni a kajára.
3/6 anonim válasza:
én meg akkor is ÁLLANDÓAN ennék amikor nincs meg :(
behozok vmi kaját a gép elé, fél óra múlva kiviszem és akkor újra keresek kaját megint hozom be és így tovább míg ki nem eszem az egész hűtőt :S
de szerencsére nem látszik meg rajtam
4/6 anonim válasza:
szia :)
menzesz előtt egy héttel olyan vagyok, mint egy etióp éhező, mindent megeszek ami az utamba kerül, ilyenkor a csokit és az uborkát kívánom nagyon. Mikor megvan, akkor meg nem kell a kaja, van olyan nap is hogy semmit nem eszek, majd csak másnap délbe jut eszembe, hogy illene enni is valamit, pedig akkor sem vagyok éhes. Tehát teljesen normális
5/6 anonim válasza:
Igen, normális. Sőt, többet is kell enni akkor, mert a hormonális folyamatok végett a szervezet akkor csak úgy égeti a kalóriát! Viszont a menzesz utáni pár napban nagyon lelassul az anyagcsere, na akkor kell visszafogni magad!
6/6 anonim válasza:
Normális. De ez nem jelenti azt, hogy összevissza kell zabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!