Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális ha 1-2 hetet...

Az normális ha 1-2 hetet csúszik a menszeszem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és már 2 éve menstuálok ! Nem állt még be a menszeszem de nem szokott hónapokat kihagyni ! De most viszont egy hete meg kellet volna jönnie , de még semmi !
2011. júl. 10. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyrészt: két év alatt nem áll be.

Másrészt, én voltam nőgyógyászaton, csak ultrahangos vizsgálat volt, meg két külön orvossal egy-egy beszélgetés, ahol elmondtam, hogy 31-35 naposak a ciklusaim, de sokszor késik akár 1-másfél hetet, és nem csináltak belőle gondot. Ha jól emlékszem, elmondták, hogy hormonális okokból van ez és nem gond.

Szóval Nálad főleg nincs gond.

Meg fog jönni!

Csak akkor kellemetlen, ha elvből nem használsz tampont és/vagy elvből nem mész tamponnal vízbe, mert akkor most jó sokáig nincs strand. Én ilyen téren konzervatív vagyok, tehát nálam most két hét úszás kimaradt....

18/L

2011. júl. 10. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem gáz. ÖRülj neki.
2011. júl. 10. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!