2-3 napja állandóan ennék, és nem diétásat?
Figyelt kérdés
Pedig már olyan jól lement az a pár felesleges kiló.Küldesz egy kis akaraterőt?Köszi.2010. ápr. 1. 14:58
1/6 anonim válasza:
én kb 2-3 hónapja állandóan ennék. nekem is kell akaraterő!!!!!!!!!!
2/6 A kérdező kommentje:
Az enyémmel nem mennél sokra:-)
2010. ápr. 1. 15:06
4/6 anonim válasza:
Kitartás, még 3 nap és el fog múlni! Aludj sokat és így hamarabb eltelik a 3 kritikus nap. Én is már krémessel álmodom:)) Addig is zabálj be mikróban párolt fahéjas almával! Isteni és nem fogsz hízni tőle! Én is ezt teszem folyamatosan.
5/6 A kérdező kommentje:
Látom vicces kedvedben vagy.Nagyon helyes.
2010. ápr. 1. 15:23
6/6 anonim válasza:
elmesélem a saját tapasztalatom. én 2 évig fogyóztam = éheztem.. és 180 cm mellett 60 kilós lettem, aminek az lett a vége, hogy a 2 év megvonás után agyonettem magam szépen rám is jött 15 kiló....minden fogyókúrának ez az átka, a megvonás után egyszer úgyis enni fogsz és akkor szépen visszahízol mindent. fogyni szerintem csak életmód váltással lehet. egyél finomakat amik ízlenek, csak ne egyél tésztát krumplit cukrot, kenyeret meg olajos dolgokat... meg ha tényleg nem bírod ki csoki meg hasonlók nélkül akkor egyél csak menj el futni, vagy egy jót sétálni. most már 1 éve életmódot váltottam, újra vékony vagyok, egészséges és sosem éhes. az akaraterőt mindenkinek magában kell megtalálni, mindenkit más rettent el a hízástól és a kilóktól... én régen a hűtőre ragasztottam gisele bündchen bikinis képét..eléggé segített, hogy ne vegyek ki a hűtőből semmit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!