A barátnőm mindenáron fogyniakar, beding nemis túlsújos! Mit csináljak hogy netegye tönkre a szervezetét az állandó koplalással?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 16:21
1/1 anonim válasza:
Először tanulj meg helyesen írni.:)
Amúgy az ő teste...azt csinál vele amit akar.Én is fogyni akarok,pedig én sem vagyok túlsúlyos.Sokkal rosszabb ha egyfolytában azzal szekálnak,hogy ne fogyj le.Én nem tudom megérteni,mért akarják,hogy kövér disznó legyek.Valószínűleg a barátnőd is így érez.Amíg nem lesz valami baja,addig hagyd.Megértem,hogy aggódsz,de ha ezzel zaklatod,akkor többet ártasz mint segítesz.Inkább menj vele futni,tornázzatok együtt,segíts neki.Ha úgy látod,hogy egyátalán nem eszik,vagy kihányja akkor próbálj vele beszélni,és mondd a szemébe,hogy szerinted az anorexia felé vezető úton halad.Ha nem így van,csak fogyni akar akkor pedig ez van...sokkal jobb ha tetszik magának,mint hogy egyfolytában azon nyavalyog,hogy ő kövér.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!