Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak a nyárvégére...

Hogyan fogyjak a nyárvégére 10 kilót?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok.. elég alacsony és a suli időre szeretnék kicsit lefogyni.. milyen fogyókúrát ajánlanátok??
2010. júl. 7. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak folyadékot iszol (tea, yoghurt stb)
2010. júl. 7. 14:39
 2/5 anonim válasza:

Sok zöldséget,gyümölcsöt,tejterméket egyél változatosan,és rendszeresen.Inni vizet igyál,ha lehet szénsavmenteset.Ha van lehetőséged rá,sportolj valamit,vagy menj el futni,mondjuk estefelé,amikor már nincs olyan meleg.Például:

reggeli:joghurt+müzli+gyümölcslé

tízórai:saláta

uzsonna:gyümölcs

ebédre,vacsira nincs ötletem.persze egyél húst is.Pl halat.Az egészséges.

2010. júl. 7. 14:50
 3/5 anonim válasza:

Előző vagyok.

Hány kiló vagy??Mert ha tizet szeretnél fogyni,akkor legalább 50 kilónak kell lenned.Szerintem pár kiló azért lefog menni.:)

2010. júl. 7. 14:52
 4/5 A kérdező kommentje:
68kg és 163 cm.. :((
2010. júl. 7. 15:09
 5/5 anonim válasza:
szia. szerintem keress valamilyen fitness klubbot, ahová nyáron is járhatsz, ez nekem is bevált...én esténként 6 óra felé el is szoktam menni még bicajozni futni is. Szerintem nyári fogyós sportnak az uszásnál jobban semmi nem felel meg, ráadásul közben még jol is érezheted magad.
2010. júl. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!