Hogyan fogyjak a nyárvégére 10 kilót?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok.. elég alacsony és a suli időre szeretnék kicsit lefogyni.. milyen fogyókúrát ajánlanátok??2010. júl. 7. 14:37
1/5 anonim válasza:
Csak folyadékot iszol (tea, yoghurt stb)
2/5 anonim válasza:
Sok zöldséget,gyümölcsöt,tejterméket egyél változatosan,és rendszeresen.Inni vizet igyál,ha lehet szénsavmenteset.Ha van lehetőséged rá,sportolj valamit,vagy menj el futni,mondjuk estefelé,amikor már nincs olyan meleg.Például:
reggeli:joghurt+müzli+gyümölcslé
tízórai:saláta
uzsonna:gyümölcs
ebédre,vacsira nincs ötletem.persze egyél húst is.Pl halat.Az egészséges.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
Hány kiló vagy??Mert ha tizet szeretnél fogyni,akkor legalább 50 kilónak kell lenned.Szerintem pár kiló azért lefog menni.:)
4/5 A kérdező kommentje:
68kg és 163 cm.. :((
2010. júl. 7. 15:09
5/5 anonim válasza:
szia. szerintem keress valamilyen fitness klubbot, ahová nyáron is járhatsz, ez nekem is bevált...én esténként 6 óra felé el is szoktam menni még bicajozni futni is. Szerintem nyári fogyós sportnak az uszásnál jobban semmi nem felel meg, ráadásul közben még jol is érezheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!