Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek neki egy fogyókúr...

Hogy kezdjek neki egy fogyókúrának?

Figyelt kérdés

Szeretnék 1 hónap alatt pár kilót leadni..

Pár napja elkezdtem,hogy este 6 óra után nem eszek már.Igaz megállom,hogy ne egyek de korgó gyomorral fekszem le,mert éhes vagyok..(remélem ez elmúlik egy idő után)

Édesszájú nem vagyok ezért nem is eszek édességet,és nem használok cukrot sem..Igyekszem kevesebb kenyeret enni(imádom a kenyeret) és keveset is eszek..Ezek kezdő lépések,bár fogalmam sincs,hogy jól teszem-e.

Van evezőpadom,és naponta kétszer fél órát evezek.Mivel gyalog járok dolgozni,így minden nap megvan a napi 1óra gyaloglásom is..Sajnos az asztmám miatt futni nem tudok,mert befulladok...

Ha tud valaki még tanácsot,hogy mit tegyek,hogy pár kilót leadjak 1 hónap alatt annak nagyon megköszönném...

Igazából azt se tudom,hogy így mennyi kilótól lehet megszabadulni...

Segítene valaki?

38/N

2010. júl. 7. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Tölts le netről videókat. Rubint Réka, Béres Alexandra, stb. Van belőlük sok. Napi 40 perc edzés ilyennel, és tuti lemegy az a pár kiló. Ezt gondolom még lehet. És kenyérből teljes kiőrlésűt egyél. Az legalább egészséges. Illetve sok zöldség, és gyümölcs.
2010. júl. 7. 02:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt így nem lehet. Ha már kikötöd, hogy 1 hónap, akkor sz*t se ér, rögtön utána visszahízol mindent.

Az első lépés, hogy fejben eldöntöd, hogy ezentúl másképp fogsz kajálni - életed végéig. Nem az éhezésről és a drasztikus baromságokról beszélek!

Nyugodtan egyél kenyeret - reggelire. Semmi bajod nem lesz. A nap további részében felejtős. Legjobb lenne, ha teljes kiőrlésűt vagy magosat ennél. Fontos, hogy normális szendvicsnek megcsinálva edd, és hozzá sok és többféle zöldséget.

Tízórai, uzsonna: natúr joghurt vagy gyümölcs, esetleg natúr joghurt gyümölccsel. (Napi 1 joghurt elég, a banán kerülendő.)

Ebéd: cukros-lisztes dolgokon kívül bármit lehet, mértékkel. Ha húst eszel párolt zöldséggel vagy salátával, abból bármennyit ehetsz.

Vacsora: saláta, amennyit kívánsz, kevés hússal, virslivel, sonkával vagy sajttal, rántottával.

A bolti önteteket és porokat felejtsd el, natúr joghurtból és füszerekből csinálhatsz öntetet. A majonéz is hízlal. A vacsora annyi legyen, hogy már ne éhezz meg aznap. A 6 óra után nem eszem dolog hülyeség, lefekvés előtt 2-3 órával ne egyél. Ha mégis megéhezel, be lehet kapni valami kevés gyümölcsöt (baromság, hogy hízlal, meg hogy este nem lehet, bármikor lehet, a gyüm.cukor ellenére), vagy rágj el egy répát, egy darab uborkát vagy paradicsomot.

Heti fél kg-ot tudsz fogyni normálisan, éhezés nélkül, egészségesen, és legfőképpen úgy, hogy nem hízod vissza a dupláját.

2010. júl. 7. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:

először is MI A FRANC ÉRTELME VAN KORGÓ GYOMORRAL LEFEKÜDNI????????????????????

másodszor, paramétereid, kép? mit, mikor, és mennyit eszel? napi 1 óra séta és napi 2*30 perc evezőpados edzés mellett enni kell...

2010. júl. 7. 09:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..

Hogy mit mikor és mennyit eszem erre könnyű válaszolni.

Általában reggel 9-10 óra között reggelizem többnyire 3 tojás rántottát+ 1 szelet kenyér+ paradicsom.Néha teát iszom citromosan.

utána már csak este 5 és fél hat között eszem amit éppen főztem.sajnos 2-3 félét nem főzhetek,mert azt anyagilag nem bírnám..Így azt eszem amit a család is.Itt úgy oldom meg a dolgot,hogy amit eddig ettem annak a felére csökkentettem az adagot..Szándékosan kis tányérban tálalok magamnak.Elég is lenne,de mivel általában éjfélig fent vagyok így addigra újra éhes leszek...(de már nem eszek)

Sajnos a gyümölcsöket el felejthetem,mert itt kint pocsék éretlen gyümölcsök vannak..Próbáltam,hogy veszek,és otthon kivárom míg beérik,de hasztalan ötlet volt..Nem beszélve arról,hogy az éretlen gyümölcs is drága nagyon..Ha finom gyümölcsöt akarnék akkor csak a konzervesek maradhatnának,de azt meg azért nem veszek,mert az tele van cukorral...Ezért a gyümölcs kiesett.

Zöldségeket rendszeresen veszek.Főleg paradicsomot,pritamin paprikát,és jégsalátát..ezeket csak úgy magában is eszem,de elég e- ennyi zöldség? Fogalmam sincs mert eddig soha nem kellett fogyóznom...

Sajnos az utóbbi pár hónapban híztam pár kilót..

Még valamit.nem csak 1 hónapra tervezem a fogyókúrát,csak egyenlőre az 1 hónapban adjak le pár kilót,hogy az önbizalmam,és hogy "érdemes tovább csinálni" érzés megmaradjon.Mindent betartok,Minden nap tornázom..

Dvd lemezeim is vannak,azokat is előveszem,és elkezdem...

köszönöm a válaszokat mégegyszer..

2010. júl. 7. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!