Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki a fogyókúr...

Hogyan kezdjek neki a fogyókúrának? És van valami hatásos diéta?

Figyelt kérdés
16 éves leszek nemsokára,167 cm és 58 kg.Én sokallom,és néhol észre is veszem magamon.Mindig is vékony alkatú akartam lenni,és többször is megpróbálkoztam a fogyózással,de nem tudtam megállni h suli után itthon ne egyek valamit.De tudom hogyha elég erőt gyűjtök hozzá és egy két biztató mondatot is kapok,akkor sikerül.Kiskoromban is teltebb típus voltam,aztán 7 éves koromtól ugye mint majdnem minden embernél,én is megvékonyodtam,utána kezdtem felvenni a mostani alakomat.A másik probléma hogy suliban 7 órám van,ráadásul suliban ebédelek.Ilyenkor mit vigyek és mennyit? Úgy terveztem hogy iskola után még tornázom is.Egy -10kg tervezek.És az se lenne nagy gond ha izmosodnék.Nagyon megköszönném a segítséget.
2010. okt. 20. 19:06
 1/4 A kérdező kommentje:
És sokat gondolkodtam a sima víznapon is.
2010. okt. 20. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
-10kg nagyon sok, elhiszem h ez a divat de az a magasságodhoz rengeteg, zörögni fognak a csontjaid mint egy anorexiásnak...nekem elhiheted mert van egy nagyon jó barátnőm aki pajzsmirigy betegsége miatt nem tud hízni és 45 kb a 168 centijéhez és nagyon vékony szegény...ő pont hogy hízni szeretne de ugye nem tud...inkább ne fogyni hanem formálódni akarj, én is azt tervezem bár nekem tényleg le kell adni azt az 5 kg-t amit a nyáron felnasiztam de én is 157 centi vagyok és hozzá 55 kg...ideális súly pont, szóval nekem is csak formálódnom kell...szerintem te is inkább csak formáld a tested és nem leszel vézna anorexia se és mégis szép alakod lesz amiért ölni tudnak a pasik :)
2010. okt. 21. 01:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Neked nemhogy fogyni, hanem erősödni kéne, nem? Én 180/90 vagyok kisportolt és eszemben sincs befogyni 70 kilóra.
2010. okt. 21. 11:39
 4/4 Böse ***** válasza:

Víznapon ne gondolkodj. A koplalás a lehető legrosszabb dolog amit tehetsz. Én ezt ajánlom:

- 100-150 g fehérje, 50-150 g szénhidrát, 10 g> zsír / nap

- konditerem + kardió két naponta, felváltva

2010. okt. 22. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!