Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki a fogyokur...

Hogyan kezdjek neki a fogyokuranak?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy hiaba kezdek neki fogyokurazni,hogyha legbelul nem tudom eldonteni,hogy mit,hogyan akarok csinalni. Mi legyen az elso lepes? Es a masodik ? xD
2010. jún. 8. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Első lépés: Összeállítasz vagy összeállíttatsz egy normális diétás étrendet magadnak vagy akár személyi edző segítségével. Ami nem lesz egyenlő a "csodafogyókúrák" drasztikus kalória megvonásával és lesz benne minden makró tápanyag(fehérje, szénhidrát, zsír)

Második lépés: Igyekszel betartani a diétát és ha édesség kerül a szemed elé előbb fusson át az agyadon, hogy fogyni akarsz-e vagy finomat enni. (!!figyelem! Egyetlen szelet torta tönkreteheti egy egész heti diétád!!)

Harmadik lépés: Ha már személyi edző segítségét kéred, akkor ennyi erővel vehetnél is bérletet konditerembe, ahol edzhetnél napi 1-1,5 órát. Nem fogsz belehalni és nem hinném, hogy olyan elfoglalt lennél, hogy ne tudnál erre szakítani ennyi időt. Ha diák vagy akkor itt a nyári szünet és a semmittevés helyett nap 2 órádat ez le fogja kötni és legalább büszke leszel magadra, hogy te a lehető legtöbb dolgot elkövetted a diéta sikeressége érdekében. Röviden ennyi az egész

Remélem segíthettem.

2010. jún. 8. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Még valami...

Igyekezz ne úgy gondolni, mint egy kötöttség, amit muszájból csinálsz. Úgy soha nem lesz eredménye. Gondolj rá úgy, mintha mostantól életednek egy szerves része lenne és nem utálni. Ez a te étrended és ne érdekeljen a többiek véleménye. Mióta én is diétázom 3-4 óránként enni kell az anyagcsere pörgetése miatt... a suliba hordom magammal a tízóraim ill az ebédem is kis dobozban és az elején tartottam tőle mit fognak szólni a többiek de kicsit sem volt annyira vészes, mint rémálmaimban elképzeltem. Kíváncsiak voltak, hogy hogy-hogy hordom a kajám.. elmondtam nekik és ennyi volt...

2010. jún. 8. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen :)!

Igen, sokat segitettel. Amugy diak vagyok es jarok aerobikozni, heti 4-szer.

2010. jún. 8. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem,hogy hany eves vagy? :D
2010. jún. 8. 18:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Es meg lenne egy kerdesem:

a meretkezessel hogy legyen? Egy heten egyszer, jo lessz?

2010. jún. 8. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:
mi*
2010. jún. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!