Van itt olyan, akinek sikerült annyit és olyanra lefogyni, amilyen célt kitűzött magának?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Miben változott az életetek utána?2019. máj. 12. 10:51
1/4 anonim válasza:
Sokkal boldogabb lettem, magabiztosabb.
2/4 anonim válasza:
Sikerült, persze nem úgy, ahogy terveztem. Hajhullás,szédülés, mensi kimaradás, pszichológus, 14-es BMI.
3/4 anonim válasza:
Osztályokkal jobb lett a sportteljesítményem, csinosabb lettem, lett alakom, és már a mellem előrébb ér mint a hasam.
Hátrány hogy sokkal laposabb lett a fenekem, mert a háj bőven dobott a kerekségén.
De mindennél többet ér nekem ez az új élet, pedig "csak" 10 kiló ment le.
4/4 anonim válasza:
Igen. Fantasztikus erzes. Megjott az onbizalmam, es doglenek utanam a pasik, meg a 20 evvel fiatalabbak is.
Szinte barmit felvehetek, amirol elotte csak almodoztam. Kemeny volt, tartani is az neha, de megeri. Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!