Milyen gyakorlatokkal tudnék lefogyni csípő tájt vagy deréktájt?
Elgondolkodtam a tükőr elött, hogy miért nem szeretem magam, mi a baj magammal, és a testemmel
Az apróbb hibáimmal megbékéltem, és elfogadtam (striacsíkok, poci, vastagabb comb,stb.) és rájöttem, hogy ez a kép nem is zavarna HA nem lennének a csípőmön úszógumik ._. De komolyan az a tipikus olyan úszógumi, ami miatt nem merek felvenni, kb semmi nőies ruhát. Nagyon tetszenek a testre feszülős gyönyörű rucik de nem vehetek fel mert az ember hátulról nem tudná eldönteni, hogy most hány fenekem van jóformán xd
Probáltam lerajzolni nektek, mert ilyen alakot nem találtam a neten és a sajátomét meg nem fotózom inkább le mert szégyenlős is vagyok meg stb, meg most vannak itthon ☹️
Normális válaszokat előre is köszönöm, az ócsárlókkal vagy trollkodókkal nem foglalkozom. 😁
18 L
Kedves kettes, nagy szo ha napi kezszer eszem, undorom van a kajatol, es etvagyam sincsen!
Nem szoktam tvt nezni :D
Helyi zsírégetés nincsen.
Egyél kevesebbet és mindenhonnan le fog menni a zsír. Nem számít, hogy hányszor eszel egy nap, az számít, hogy mennyit és mit. Ha ezen felül még mozogsz is, akkor kicsivel(!) könnyebb lesz.
Ha nem ennél sokat, nem lennél dagadt, úgyhogy felesleges is leírnod, hogy milyen keveset eszel, meg a többit. A thermodinamika alól te sem vagy kivétel.
kaloriabazis.hu
myfitnesspal.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!