Hogyan tudok erről az adott területről fogyni?
Szülés után vagyok öt hónappal, elvileg indulhat az "alakformálás". Igazából soha nem volt gond az alakommal, nem diétáztam, nem sportoltam az életben túl sokat, a munka kellőképpen mozgalmas volt :) egyáltalán nincs tapasztalatom, milyen diétát vagy mozgásformát kezdjek el, teljesen tanácstalan vagyok.
Sajnos terhesség alatt felszaladtak a kilók, de csak egy helyre, ez pedig a combom, de brutál módon.
170 centi vagyok, 60 kiló, ami szerintem nem vészes, viszont 47 voltam és az összes felesleg a lábamra ment, ahogy elnézem, illetve a fenekemre, és enyhén narancsbőrös is.
Nem tudom, ezzel mit tudok kezdeni? Gondoltam ellátogatok egy infrashape kipróbálásra, vagy esetleg futni?
Valami lábgyakorlat, ha igen akkor milyen típusút érdemes csinálni?
És diéta? Melyik hatásos?
Helyi fogyàs nincs. Ha fogysz, idővel mindenhonnan megy le.
Èn a szénhidràtszegény+ zsírban és fehérjében gazdag diétàt javaslom.
Mozgàsnak bàrmi amit szívesen csinálsz. Ha a làbaidat érzed problémának arra dolgozz többet. Bicikli, lépcsőzés, séta, görkorcsolya, úszàs.
Bàr bevallom ez a koràbbi 170cm meg 47 kg elég neccesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!