Ha pl. folpack vagy ipari zsugorfóliával körbetekerem a hasam, és úgy megyek el futni, akkor arról a területről gyorsabban fogok fogyni?
Lehet buta kérdés, csak több lánytól is hallottam, hogy nekik így sikerült könnyebben fogyni.
Nem vagyok extrémen dagadt, csak az izmaim nem látszanak a zsírréteg miatt a hasamon. Kényes terület...
170 cm/59 kg
Őrületes hülyeség.Nem tudom ki terjeszti ezt,de szerintem mostantól ne nagyon fogadj el tanácsot tőle zsírégetés témában.Még a végén megsérülsz.
Egyél kicsit kevesebbet és menj el hetente minimum háromszor 45 max 60 percet kocogni.
"Ha futás közben vagy aerobikórán fóliába tekerem magam, esetleg szaunaövet használok, hamarabb lefogy a hasam?
Nagyon sok nő fordul edzőjéhez ezzel a kérdéssel, és még többen vannak, akik kérdezés nélkül csavarják magukra a fóliát és zörögnek benne futás vagy torna közben. Tény, hogy a betekercselt területen intenzívebb lesz az izzadás, de amitől ilyenkor megszabadul a szervezet, az csupán víz. Amit az első pohár vízzel azonnal pótolunk, és ez így is van rendjén. A termelődő hő egyáltalán nincs hatással a zsírpárnákra, csak a helyi izzadást fokozza. Természetesen ennek megvan az az előnye, hogy serkenti a méreganyagok távozását a szervezetből, de ha a fogyás a cél, ez bizony nem jó megoldás. Ugyanez igaz a szaunázásra is, ott is víz távozik az izzadással, amit nagyon fontos mielőbb pótolni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!