Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Plussz 4 kg mennyire változtat...

Plussz 4 kg mennyire változtatja meg a külsőt? Az mekkora zsírban? Mennyi idő leadni?

Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Testalkattól függ, hogy mennyire látszik meg. Pl egy homokóra alkatú nő nagyobb mellekkel-széles csípővel, karcsú derékkal rendelkezik, arányosabban hízik mindenhova, nem lesz nagyon feltűnő 4 kiló.

Ezzel szemben egy alma testalkatú nő akinek vaskosabb dereka van alapból, és inkább pocakra hízik és mind főleg oda megy fel, 4 kiló feltűnőbb lehet.

A leadása meg ha ennyi az össz felesleg, olyan 2-3 hónap. Egyénfüggő ki milyen gyorsan fogy, és ugye maga a súlyfelesleg mértéke, a kor is befolyásolja, és a nem is. A férfiak gyorsabban fogynak mint a nők. 2 ugyanolyan magasságú/súlyú/nemű/korú ember ugyanazt a diétát követve, ugyanannyi mozgást végezve nem fog ugyanannyit fogyni, mert más a szervezetük, anyagcseréjük, energiaigényük, energiafelhasználásuk.

És ugye az utolsó kiló feleslegek mennek le a leglassabban és legnehezebben. Azokat a legnehezebb leadni. (legalábbis mindenki aki már elérte a vágyott testsúlyát is ismerek is, mind ezt mondták:)

2019. máj. 9. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól függ hova megy. Talán az arcon, a szemeken lehet eszrevenni leghamarabb, de komolyabb szembetűnő változást nem okoz
2019. máj. 9. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Nézd meg a boltban, mekkora egy kiló zsír. Képzeld el ennek a négyszeresét magadra kenve :)

Na jó, lehet, hogy nem ilyen egyszerű, de ad egy kis támpontot. Ha a háj nagy része a derekad körül van, jobban fogsz kinézni nélküle. Leadni 1-2 hónap alatt lehetséges, elvileg.

2019. máj. 9. 10:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha csak húst, halat, túrót, gyümölcsöket, zöldségeket de azokból annyit hogy ne legyek éhes de semmi fehér liszteset,cukrosat,tésztát vagy 250 kalória érték fölötti ételt nem eszek annak lehet eredménye?
2019. máj. 9. 10:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ezzel a gyümölcsöktől eltekintve nagyon leviszed a szénhidràt fogyasztàst. Ha emellé több zsírt és több fehérjét eszel, az rendben van . De ha nem figyelsz ezekre, nem fogsz elég energiàt bevinni és a szervezeted koplalni fog. No meg ezt esélyesen érezni is fogod mert éhes leszel.
2019. máj. 9. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja és kellenek az olajos magvak is.
2019. máj. 9. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Meg tojàs. Meg hüvelyesek se àrtanak. Ezekkel nem lesz unalmas az étrended. De amúgy ( persze a te dolgod) de felesleges azzal kínozni magad higy egy csomó dolgot elhagysz. Tészta is maradhat csak pl durumtészta, kenyérből is akad jobb vàltozat mint a fehérlisztes. Krumplis kajàkat se kell szàműzni csak nem ajàmlatos heti többször szénhidràtdús ételeket enni.

Ha csak a felsorolt dolgokat eszed nagyon hamar rà fogsz unni.

2019. máj. 9. 12:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Hüvelyeseket meg tojást is eszek de kenyeret eddig se ettem most se fogok. A szenhudrátot a gyumölcsel fogom pótolni meg eszek utfűmaghélyat is. Szerintetek van este is ehetem ezeket vagy mikortól ne egyek este?
2019. máj. 9. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Ennyit felszedni mennyi ideig tarthat? Sajnos képtelen vagyok hizni:(
2019. máj. 9. 21:40
 10/11 A kérdező kommentje:
3.5 hónap alatt.Tartottam a diétám semmit se ettem amit nem kellet de elkaptam egy hányás hasmenéses betegséget és egy hétig semmi se maradt meg bennem ezért elkezdtem junk foodokat is enni.utánna is mindig egy kicsit abból ebből és 50kgról 54 lettem.
2019. máj. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!