Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit számít, ha az ételeket...

Mennyit számít, ha az ételeket olivaolajban sütöm, és nem zsírban, olajban? Szerintem semennyire!

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 19:45
 1/9 A kérdező kommentje:

Semennyit nem számít.

vagy:

Semennyire nem számít.

2014. febr. 10. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Az olivaolaj nem jó sütésre, mert alacsony hőfokon kezd égni. Válassz inkább kókuszolajat/kókuszzsírt, az magas hőfokig használható és teljesen egészséges.
2014. febr. 10. 19:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Az is van itthon. Egyszer vettem, de bőrápolás céljából. Szóval abban is mindent (húst, zöldséget) ki lehet sütni?
2014. febr. 10. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért az ízben van némi különbség.
2014. febr. 10. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha zsírban sütöd a húsokat, akkor van a legjobb ízük. Csak azt kell olajban, amit bő zsiradékban kell sütni.
2014. febr. 10. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Olivaolajban nem lehet sütni. Nekem mondjuk a kókuszzsírban sem sikerült annyira, mert elég hamar el kezd füstölni ha abban akarok mondjuk húst sütni.
2014. febr. 10. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Sütéshez tényleg jobb a kókuszsír. Én is ezt használom legalább 1 éve.
2014. febr. 10. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a csirkemell megsül olivában, màst pedig nem szoktam sütni.
2014. febr. 10. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kalóriaszempontjából SEMENNYIRE. (én azt szoktam nézni...), persze egészségesebb stbstb, de inkább zsiradék nélkül főzök sütőzacskóban, sütőpapíron, teflonos serpenyőben, és én nem érzékelek különbséget, a tudat hogy 1 dl olaj 900 kalória végképp ösztönzött h sohatöbbet ne hazsnáljak (se zsírt se semmit)
2014. febr. 10. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!