Mennyit számít, ha az ételeket olivaolajban sütöm, és nem zsírban, olajban? Szerintem semennyire!
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 19:45
1/9 A kérdező kommentje:
Semennyit nem számít.
vagy:
Semennyire nem számít.
2014. febr. 10. 19:48
2/9 anonim válasza:
Az olivaolaj nem jó sütésre, mert alacsony hőfokon kezd égni. Válassz inkább kókuszolajat/kókuszzsírt, az magas hőfokig használható és teljesen egészséges.
3/9 A kérdező kommentje:
Az is van itthon. Egyszer vettem, de bőrápolás céljából. Szóval abban is mindent (húst, zöldséget) ki lehet sütni?
2014. febr. 10. 19:51
4/9 anonim válasza:
Azért az ízben van némi különbség.
5/9 anonim válasza:
Ha zsírban sütöd a húsokat, akkor van a legjobb ízük. Csak azt kell olajban, amit bő zsiradékban kell sütni.
6/9 anonim válasza:
Olivaolajban nem lehet sütni. Nekem mondjuk a kókuszzsírban sem sikerült annyira, mert elég hamar el kezd füstölni ha abban akarok mondjuk húst sütni.
7/9 anonim válasza:
Sütéshez tényleg jobb a kókuszsír. Én is ezt használom legalább 1 éve.
8/9 anonim válasza:
Nekem a csirkemell megsül olivában, màst pedig nem szoktam sütni.
9/9 anonim válasza:
Szerintem kalóriaszempontjából SEMENNYIRE. (én azt szoktam nézni...), persze egészségesebb stbstb, de inkább zsiradék nélkül főzök sütőzacskóban, sütőpapíron, teflonos serpenyőben, és én nem érzékelek különbséget, a tudat hogy 1 dl olaj 900 kalória végképp ösztönzött h sohatöbbet ne hazsnáljak (se zsírt se semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!