Tényleg igaz, hogy az első 4 kg nem is látszik szinte semennyire?
Figyelt kérdés
Fogytam 4 kg-t a 83 kg-ból, így most 79 vagyok. De nem látszik semmi változás. Azt mondták ismerőseim, azért, mert az első kilók nem látszódnak. De ha még fogyni fogok 4-5 kg-t, és 74-75 kg leszek, akkor az már eléggé fog látszódni. Ez tényleg így van?2012. jan. 27. 18:56
1/5 anonim válasza:
Igen, nekem is a -5 kg-nál tünt fel ismerösöknek, hogy fogytam. Az elött ami lejön rólad, annak nagy része viz, és ezért nem igazán látszik. Szóval ne add fel és sok sikert!
2/5 anonim válasza:
hátha a 46 kilómból hirtelen 42 lennék az kicsit rohadtul látszana:D
Szóval ez teljesen relatív, de a te esetedben igaz lehet. a 70 már látszani fog:D
3/5 anonim válasza:
Aki naponta lát, annak a következő 4 sem fog feltűnni. Aki régen látott, annak a 4 is feltűnik.
4/5 Cass90 válasza:
Kisebb súlynál látszik 4 kiló változás is. Például, ahogy az előző válaszoló is írta. De nagyobb súlynál lehet, hogy csak te érzékeled - kis mértékben -, de ne add fel!
5/5 anonim válasza:
van hogy látszik, van hogy nem látszik.
csukott szemmel annyira nem látszik, nyitott szemmel látszódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!