Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Köretként mit szoktatok enni...

Köretként mit szoktatok enni fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén én semmit, vagyis hát zöldségeket (uborka sali, paradicsom, paprika...), de ilyeneket hogy krumpli vagy rizs,tészta nem , de a kolléganőm pl: rizst (ami, én úgy tudom, nem egy diétás kaja).
2010. júl. 6. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Bármi lehet a köret,rizs vagy krumpli,nem ez a lényeg,hanem,hogy mennyit eszel meg belőle . A mértéken van a hangsúly nem pedig az ételen. Ha eszel köretként pl két kanál rizst,hát bizti,hogy nem fogsz tőle meghízni. Nyugodtan kipróbálhatod.
2010. júl. 6. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
zoldseg. faljad csak a krumplit, akkor nem fogsz fogyni.
2010. júl. 6. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem fogyókúrázom, de általában csak zöldséget, salátákat eszem köretnek. ha én húst rizzsel,krumplival vagy tésztával eszem akkor nagyon nyomott vagyok étkezés után. teljesen eltelít szinte mozdulni sincs kedvem. régen én is így táplálkoztam, de mióta váltottam teljesen más a közérzetem. sokkal energikusabb vagyok.
2010. júl. 6. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó: a krumpli szerinted mi, ha nem zöldség?

Egyébként igenis lehet enni krumplit is, rizst is, meg tésztát is, csak egyrészt nem mindegy milyet (rizsből barna, tésztából pl. durum vagy tönköly), és ahogy az első válaszoló mondta, nem mindegy mennyit eszik belőle az ember. És persze az sem mindegy, hogy milyen formában eszi az ember. Nyilván az olajban sült krumpli nem a legdiétásabb, a hajában főtt vagy sült krumplival viszont nincs semmi baj. Én legalább 3x eszek egy héten krumplis dolgot ebédre, mégis fogytam 25 kilót, és ezt már több mint egy éve tartom. Igaz, egy ebédhez egy krumplinál többet nem eszek, és az sem olyan nagy.

2010. júl. 6. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
oké a krumpli is zöldség de itt nem is ezen van a lényeg, én is imádom a krumplilevest, sokszor eszem is, de köretként nem tudnék krumplit enni már. nagyon "nehéz" lesz tőle úgy az étel.
2010. júl. 6. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
zoldseg,az lehet, (kemenyito), de nem az ajanlott fajtabol...ennyi.
2010. júl. 6. 17:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is inkább zöldségeket szoktam enni köretként, de krumplit azt csak nagyon ritkán. De most rászoktam arra, hogy lecsót eszek mindenféle ízesítéssel. :) Ha esetleg már nagyon nem bírom tészta nélkül akkor szoktam enni durum tésztát.
2010. júl. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!