Mennyire van rendben 165cm-rel a 42kg?
Ha azért kérdezted, mert gyermekkorod óta ilyen az alkatod, és ez a testsúly nem hirtelen fogyás, vagy fogyókúra eredménye, akkor teljesen rendben van. Ázsiai országokban a nők átlagos BMI-je 18 alatt van, az életkilátások mégis jobbak, mint nálunk.
A rosszindulatú hozzászólásokkal meg ne foglalkozz, Magyarországon sajnos van egy olyan tendencia, hogy a többnyire elhízott lakosság a sovány társain vezeti le a saját felgyülemlett frusztrációját, és miközben kikéri magának és sértésnek veszi, ha őt lekövérezik, a vékony testalkatúakat előszeretettel sértegetik.
Étkezz egészségesen, mozogj sokat, ne fogyókúrázz, és akkor teljesen rendben leszel.
Átérzem. 158 cm vagyok, 43 kg. Nem, nem tervezek meghalni, rendesen eszek, szüleim figyelnek rám (elvittek vérvételre, de SEMMIT nem találtak) és még menstruálok is.
Nekem olyan az alkatom, hogy nem tudok hízni, max izmot felszedni, ami pedig nem 1-2 hét, ha 7-10 kg-t akarok.
Amúgy ha semmi bajod nincs (szédülés, vérzés kimaradás, ájulás stb) akkor nem olyan vészes.
Kérdező, ha edzel akkor később az izmok növekedésével majd fog az felfelé menni, nekem is úgy volt. Először kicsit lejjebb megy de aztán megindul felfelé és az már izom lesz ami nemcsak szép de meg is marad.
A többieknek meg köszönöm a lehúzást, nem tervezek 45 kilósan végrendeletet írni és egészséges vagyok, bármily hihetetlen. És egy csomó embert ismerek aki ilyen, gyerekkorától kezdve. Az ilyen gyökerek miatt, akik a való életben is gebézik az embert, nincs önbizalma sok alapvetően sovány alkatú embernek. Ha tudnátok, hogy némelyik hány orvost bejár mert a fülébe ültetik hogy nem egészséges, aztán kiderül hogy semmilyen szervi baja nincs. A privátban mocskolódóknak pedig, képzeljétek el, menstruálok, 12 évesen is menstruáltam amikor kemény 35 kiló voltam. Lehet a saját dolgotokkal, testetekkel, életetekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!