Ha testképzavarod van, akkor menj pszichológushoz. Szüleid nem figyelnek rád?
2019. ápr. 27. 21:06
12/26 anonim válasza:
Exem 45 kiló volt ugyanilyen magasság mellé. Ez már zavaróan sovány. Egy 8 kilót legalább fel kell szedned.
2019. ápr. 27. 21:26
13/26 anonim válasza:
Szerintem még van rajtad vagy 6-7 kiló felesleg. Tökéletes kis roncs leszel,ha ez minden vágyad.
50-55 közt lenne a minimum.
2019. ápr. 27. 21:42
14/26 anonim válasza:
Szia.Elég kevés. De áttudom érezni a helyzeted. Most 168 cm vagyok és 48 és 50 kg körül stagnálok. Ami igazából nem is olyan rossz, ahhoz képest, hogy voltam sokkal kevesebb is. Tudom, mindig azt mondjuk, hogy eszünk rendesen, de nem hízunk. Én is mindig azt mondtam. Ami igaz is, de ennél lehet nagyobb adagokat is enni. Csak magamból indulok ki. Tavaly nyáron elutaztam 1 hónapra, és 5 kg plusszal jöttem haza. Egy dolgot higgy el nekem, ha nincs betegséged akkor tényleg valami baj van a táplálkozásoddal.Plusz még stresszes lehet az életed. Nekem ez az 1 hónap hozzátett, hogy megszabaduljak a mindennapi gondoktól. Sokan mondják, hogy idegesek, sokat esznek, híznak. Nem tudom, nekem pont az ellenkezője van ilyenkor.De olyan érzésem van, hogy neked is. Felszedsz majd egy pár kilót és olyan csinos leszel ne aggódj, persze sok minden függ a genetikától is. Bárki bármit mond. Sok sikert neked és egyél szépen te is. Ha éhes vagy menj enni, ne várj vele. Nem tudom mennyire adtam jó tanácsokat. De biztos van egy eggyüttérző lélek veled. Sok sikert a továbbiakban. ☺
2019. ápr. 27. 21:50
15/26 anonim válasza:
Csontvàz bőrrel kategória. Egészségtelenül sovàny vagy. Még pàr kg mínusz és kórhàz lesz a vége. Vérzésed van egyàltalàn???
2019. ápr. 27. 22:17
16/26 anonim válasza:
Hát neked szerintem inkább hízókúra kellene. Nagyon kevés a testtömeged a korodhoz és a magasságodhoz képest.
2019. ápr. 27. 23:27
17/26 anonim válasza:
Kedves utolsó....
Mit ne mondjak te nagyon aranyos vagy. Így sértegetsz más embereket is vagy csak idegeneknél ilyen nagy a szád? Mert gondolom te olyan tökéletes vagy. Az írásodból kivéve úgy tűnik nem szenvedsz ilyen problémával, de az nem jelenti, hogy makulátlan az alakod. Biztos beléd is belelehetne kötni. Amúgy szokás mondani, azok ócsárolnak másokat akik magukkal sincsenek megelégedve. De ki tudja, te lehet a kivételek közé tartozol. Ha nem érdekel a téma, akkor minek írsz hozzá? Szerinted szegény kérdező nem kapja meg ezeket minden nap? Megnyugtatlak de, tehát nem kell rá tenned még egy lapáttal. Én csak annyit remélek, hogy ha lesz gyereked, vagy unokád (azért írtam unokádat, mert ha nem tettem volna, már lehet hozzámvágtad volna, hogy már van gyerekem és egyáltalán nincs ilyen problémája) akkor őt nem fogják ilyen bántások érni. Kíváncsi lennék abban a helyzetben mivel vígasztalnád, ha önérzékelési problémái lennének, vagy úgy jönne haza, hogy bántanák a súlya miatt. Kit ócsárolnál akkor is őt, vagy már aki bántotta? Jó kérdések ugye? Csak gondolkozz el. Meg így a végére, az hogy vékony még nem jelenti, hogy nem egészséges, vagy hogy hormonális gondjai lennének.
2019. ápr. 27. 23:37
18/26 anonim válasza:
Bocsánat eközben érkezett válasz. 15-ös válaszolónak céloztam.
2019. ápr. 27. 23:38
19/26 anonim válasza:
Ez most egy komoly kérdés? Senki nincs tisztában vele a környezetedben, hogy súlyosan anorexiás vagy, és a halál szélén táncolsz? A sok idióta, elmeháborodott kommentelő meg tényleg húzzon el a sunyiba kezeltetni az agybaját!
2019. ápr. 28. 05:02
20/26 anonim válasza:
Jo mondjuk fogyokura kategoria, az eleg furcsa.
De en voltam 175cm 48 kg.
Nem tudtam hizni. Mindig azolat irigyeltem akiknek fogyni kellett, hiszen az nem nehéz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!