Ha ennyit eszek az normalis?
Figyelt kérdés
Naponta egy kakaos csigat (csak az van a bufeben) es a menza kajat (altalaban) eszek es nem vagyok ehes.2019. ápr. 26. 00:52
1/2 anonim válasza:
Én a fahéjas csigát jobban szeretem, ezért tegyél rá fahéjat, hátha sellővé válasz és elúszol innen!
2/2 anonim válasza:
Ha a normálist úgy értjük, hogy tipikus, szokásos, akkor igen, az, sokan vannak hozzád hasonlók.
Ha viszont a normálist úgy értelmezzük, hogy jó, ideális, egészséges, akkor nagyon nem. Nem túl egészséges egy magas glikémiás indexű dolgot reggelizni. Az ebéd lutri, nem írtad, mit főznek nálatok a menzán. Akár jó is lehet. Vacsoráról meg nem volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!