Normális hogy ennyit eszek?

173 cm
57 kg vagyok
Muszáj ennem ha éhes vagyok.

Hány éves vagy?
Én is pl sokat eszek, de néha az unalom miatt.
Az éhség az agyban kb fél óra- 1 órán át van ott, és ha leküzdöd akkor utána már nem leszel éhes

Előző, nem tudhatod, hogy nem lesz még nagyon sokáig ilyen az anyagcseréje (nem mintha biztosan tudnánk, hogy extra gyors). Sőt, lehet, hogy az étvágya, éhsége fog csökkenni és igyekeznie kell majd, hogy ne fogyjon el. Erről fogalmunk sem lehet.
Abban pedig mi a fura, hogy ha éhes, ennie kell? Én is ilyen vagyok. Az éhség egy komoly jelzés, azonkívül sokunk utál szenvedni, márpedig végigéhezni órákat kegyetlen tud lenni, én olyankor semmi másra nem tudok rendesen figyelni s alaposan kifáraszt. Az alvásomat is tönkreteszi. Nem sokszor volt, hogy nem ettem a legenyhébb éhség első jele után, amit tudtam, de akkor mindig megbántam, akármennyire is le akartam fogyni (ha éheztem, akkor csak másnap ettem fel a házat, szóval nem is segített). Ha irreálisan éhes az ember, akkor érdemes változtatni az étrenden, életmódon, de amúgyis teljesen OK, hogy ha az ember éhes, akkor eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!