Normális hogy ennyit eszek?
30 vagyok.
Vékony vagyok. Egészséges ételeket eszek. Bármit csak úgy nem eszek meg. Ha éhes leszek akkor is tudatosan eszem. Csak mindenhonnan megkapok milyen sokat.

Én is rengeteget eszem, ez 3-4 hónapja van így és 2-4 kilót hízhattam. Én is állandóan éhes vagyok, de biztos vagyok benne, hogy nem azért mert éhes vagyok hanem mert megszokta a szervezetem, hogy állandóan tömöm magam...
Viszont próbálok leszokni róla, normálisan enni, időben és tápanyagban is, mert ez sem egészséges.

"Egészséges ételeket eszek. Bármit csak úgy nem eszek meg. Ha éhes leszek akkor is tudatosan eszem. Csak mindenhonnan megkapok milyen sokat."
Tudatosan benyomsz vacsorára fél tábla csokit? :D
Mióta eszel ilyen sokat? Ha mindig is nagyétkű voltál akkor ez van,több energia kell a szervezetednek mint az átlagnak.
Bocsi, félre írtam. Nem minden este. Van hogy két naponta. De legutóbb karácsony és szilveszter között többet mint amúgy. forró csokizni is szoktam. De azt 1.5ös tejből. Párommal különözünk. Ő zsírosabb dolgokat eszik. Pl. Rendes teavajat használ, én azt nem szeretem, néha margarinozok. Tejből ő a 3.5öst issza én 1.5. Teljes kiörlésű kenyeret eszek. Sok salit. Kókuszzsírral sütök. Tejtermékeket alig fogyasztok. Nem minden nap eszek húst, nem rajongok érte. Tonhalsalit, sprotnit ehhez hasonlókat. Húsokból csirke, pulyka, hébe hóba nyuszi.
Nem rántok. A sülthúst is sütőzacsiban. És még sorolhatnám. Amúgy több kenyeret eszek mint a párom. Úgy érzem több szénhidtrátra van szükségem.

No igen, sokunknak amit te csinálsz, az már eléggé egészségtelennek számít... A csoki nekem pont rendben van, bár cukros változatban nem enném. A kenyér, margarin, másfeles tej már sokunknak durván egészségtelen, úgy értem, hogy tényleg nem esik jól, a megítélés más lapra tartozik, ott aztán igazán van mindenféle vélemény.
Pont ezért nem szeretek belemenni, hogy mi az egészséges, mert nem lehet igazságot tenni, ez elég misztikus téma.
Viszont, ezt tuti írtam a korábbi hozzászólásomban is, bizonyára nem jó az étrended, azért nem laktat eléggé. Lehet, hogy sok szénhidrátra van szükséged, nem tudhatom. De lehet, hogy más forrásból jobb lenne bevinni.
De persze lehetnek felszívódási problémák is, csak éppen ok nélkül ezt nem szeretem felvetni. Nem tudhatunk semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!