Ha ennyit eszek az jó, vagy rengeteg?
Én most épp próbálok felszedni néhány kilót (inkább jó sok kilót,több, mint 10-ről van szó), DE feltáplálni szeretném magam, nem felhizlalni, értitek.
A legtöbb ember azt javasolja, hogy ne edzek, csak mondjuk 50-55 kilósan majd és igazából igyekszek engedelmes lenni (mert ezelőtt is már elkezdtem többet enni, de mellé mindig eljártam edzeni is és így persze nem jutottam A-ból B-be) Szóval most max kirándulás, strand, kis úszás és ilyesmi van képben.
Na de az étrend mintám:
Reggeli: 4dl smoothie (épp amilyen gyümölcseink vannak, de igyekszem minél változatosabban/gazdagabban)
ebéd: mindig más, de pl rizs, rántotthal és görögsaláta, vagy mondjuk kínai kaja
uzsonna, vagy fagyi, vagy gyümölcs vagy 1 szelet süti, vagy csak egy kávé, attól függ, hogy mit ettem azelőtt és mennyit.
Vacsi 2 szendvics(ez általában halas tonhal, vagy lazac, de lehet hogy fetasajtos, és persze csirkés. vagy 1 szendvics + 1tejturmix. vagy egy gyros
Ez így nagyon sok? Inni igyekszem cukormentesen, viszont sok kávét iszok tejjel, amit igyekszem levenni napi 1 re..
További kérdés, ha elértem a célsúlyt, akkor ezt a mennyiséget csökkentenem kell? És mit csökkenthetek?
Igaz, nem tudom, hogy hány gramm, mert általában ezeket étteremben eszem a reggelit nem, azért tudom, hogy az 4dl :) szóval ez átlagos adag, a süti általában sajttorta és abból is epres vagy málnás, ritkább esetben kókuszos vagy karamellás.
az adagok tehát mindig átlagosak
háát, én kb ennyit eszek minden nap, (és egy vékonyka lányról beszélünk) és nem híztam tőle ,mondjduk sokat mozgok meg a genetikám is olyan
de szerintem ez annyira nem hízókúrás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!