Le tudok ennyit adni a nyáron?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ugye van a nyár három hónapja, és én ezalatt le szeretnék adni 10-15 kg-ot, tehát havi olyan 3,5-5kg-ot.
171 cm/ 81 kg
15/F
Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget!
2016. jún. 8. 22:23
2/2 anonim válasza:
Több, mint valószínű, hogy igen. Csak nem egészen egészséges módon. Miért kell kilóban mérni? Ha tükörbe nézel nem tetszel magadnak?
Már évek óta nem tudom, hány kg vagyok. Én mióta hízok-fogyok, a diétázásnál arra koncentrálok csak, hogy a számomra kedves ruhám újra jól nézzen ki rajtam és jól érezzem magam benne. Ha ez megvan, igyekszem tartani a szintet. Mivel jön a nyár ugye, ezzel a tanítási szünet, reggelente menj el kocogni, gyalogolni vagy biciklizni 20-25 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!