Szerintetek mennyi idő alatt tudnék leadni ennyit? (többi lent)
Erősítő gyakorlatokat csinálok minden nap, meg heti párszor elmegyek a kutyámmal sétálni. Biciklizni is szoktam csak azt ritkábban.Jó ez az edzésterv, vagy valami másra kéne áttérnem?Jelenleg: 155 cm, 68 kg vagyok. 14 éves. 15 kg-tól szeretnék megszabadulni. Nem eszem túl sokat ami bánt egy kicsit mert elvileg a napi 5x-i étkezés lenne a legjobb.A 1.5 liter vizet azt nagyjából megiszom. Egészségesen étkezem, ez alatt azt értem hogy semmi cukros vacak vagy édesség.Álomalak igazából nincsen, nem fontos hogy szünet legyen a lábam közt, de combból és fenékből, na meg hasból szeretnék fogyni.Eléggé ívelt a csípőm ami tetszik mert szerintem tök nőies, a fenekem az meg inkább a nagyobb kategóriába tartozik. Az "álomalak"-hoz még annyi hogy az is tetszik mikor már szünet van a lábak közt. Szóval pontos meghatározás nincsen :D
Légyszi normális válaszokat írjatok :) Előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!