Az jó, ha a mai napon 920 kcal-t ettem? Ha ennyit eszek egy nap, illetve még kevesebb a célom, csak ma kezdtem el, akkor sikerül augusztusig leadni 9 kilót? Ja, és mellette persze szobabiciklizek heti 2-3 alkalommal 60 percet 20 km/órával.
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 18:49
1/6 anonim válasza:
simán leadhatod azt a 9 kilót!de lehet ha többet is úgyhogy inkább válts át egy kiegyensúlyozott 1200 kalóriás diétára és akkor minden menni fog :)
2/6 anonim válasza:
Elég jó, de én becéloznám a 893 kalóriát per nap mert különben félő hogy megáll a fogyás! :SSS
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, baromi vicces vagy. Nem 920 a célom, a kalória számoló, vagy mi 722 kcal-t írt ki a súlyomhoz ahhoz, hogy heti 1 kg fogyjak. Olvastam, itt az 1000 kcal -os és a 1200-es diétáról is, nekem ma ennyi jött össze, mert csak ezért nem fogok zabálni, és 6 után már csak gyümölcsöt eszek. Szal vicces volt, de elég gyökér vagy, hogy így értelmezted a kérdésem, és utálom, ha hülyének néznek. Elsőnek köszönöm, és várom a többi ÉrtelmeS választ!
2009. máj. 29. 19:30
4/6 anonim válasza:
Gyökér kérdésre gyökér válasz... mellesleg nem jó ötlet 6 után a gyümölcscukor! Egyébként a többi része jó a diétának, de ilyet ne tegyünk már fel hogy 919,50 kalóriát ettem ez jó-e?
5/6 A kérdező kommentje:
Jó, bocsika, ha egyszer ennyit ettem, akkor mit tegyek fel? Most kezdtem, és gőzöm nincs a kalória számlálós diétáról, a kajákat is csak kb adom meg grammban a kalkulátornak. Egyébként gyümölcs alatt görögdinnyét értek, mert vacsorára is egy cső főtt kukoricát ettem.
2009. máj. 29. 20:00
6/6 anonim válasza:
Szia! A kukoricával vigyázz, este ne nagyon egyél, mert hízlal. Inkább egyél helyette almát, meggyet, cseresznyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!