Ezt valaki próbálta már? Tényleg ennyit lehet leadni?
Sosem volt nagy véleményem a femináról (bár nem is ismertem, más helyekre járok), de amióta találkoztam a light margarinos, banános "ketogén diétájával", különösen mélyre süllyedt a szememben :D
Ha a szám igaz lenne és zsírból, az napi olyan 10 ezres kalóriadeficitet jelentene. Ha mondjuk a legkeményebb sportot vagy munkát nyomod 10 órában evés nélkül, az az a szint. Nagyvonalúan eltekintettem a test folyamatairól, csak egy nem lassult anyagcserét vettem puszta számokkal...
Evéssel ilyet nyilván nem érsz el, de ismerjük a nőimagazinos idióta diétákat, nem?
Egy normál nő ha az összes glikogénját elveszti a velük együtt tárolt vízzel, s bármit csinál, akkor se fogy ennyit 3 nap alatt, semmiből, vízből sem. De ha igen, az se jelent semmit, iszik egyet és annyi.
Gondolkodjunk, feleim, azért vannak agysejtjeink, s némi tudásunk. A Net is itt van, utána lehet azért olvasni ennek-annak, még ha nehéz is szétválasztani az ocsút a búzától...
A tonhal ízlés kérdése, sokan szeretik, én inkább a lazacért vagyok oda, bár a nyers vörös tonhal egész tetszik még itteni japán éttermekben is.
Nem tudom, miért keverik bele a vegákat amúgy, minden nap van hús (igaz, csak egyszer, ez olyan nagyon kevés?). De akkor legalább a szóját hanyagolnák... Na mindegy, szokásos kis random koplalós diéta, nagy hazugsággal a fogyás mértékéről, nem sok új van benne. Az olajos magvakat kivéve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!