Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A lehető leggyorsabban hogy...

A lehető leggyorsabban hogy lehet leadni ennyit?

Figyelt kérdés

5kilótól szeretnék még megszabadulni.Kb másfél-két hetem van rá.

Mindent tudok az egészséges életmódról.NEM EZ ÉRDEKEL.

Hanem,hogy még ettől az 5 kg feleslegtől,hogyan tudnék gyorsan megszabadulni.Az sem érdekel,ha utána visszaszedem,csak kérlek titeket....ami nektek bejött.Étrend,mozgás,etc.

Hajlandó vagyok a legdrasztikusabb megoldásokra is,csak...:/

És nem kérek hülyézést,meg fehérjézést,meg napi ötszöri étkezést....köszi.

2010. okt. 26. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy gyorsan gyorsan meghíztál.
2010. okt. 26. 21:51
 2/9 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=channel

Ez szerintem sokat segít , angol tudás sem árt :)

Különben h-h ilyen sürgős? :o

13/L

2010. okt. 26. 21:51
 3/9 anonim válasza:
*jah igen és a hangot érdemes levenni teljesen mert szerintem tökre irritáló a hang ami a vidi alatt megy. ;)
2010. okt. 26. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
levágod a bal lábad
2010. okt. 26. 22:19
 5/9 anonim válasza:
próbáld meg a leveseket kerülni....aztán regelente járj futni ha 10 percet futsz már az is sokat számít és este pedig azt csináld amit a videóban látsz...én h kerülöm a leveseket 2 kg leadtam :)
2010. okt. 26. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
fuss, szaunázz, ha tényleg a kilók a fontosak és kevesebbet egyél
2010. okt. 26. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Egy szál pólóban kimész az utcára és a szádon át hatalmasakat lélegezz,kb 10 percig.

Ha minden jól megy holnap-holnaputánra összejön a torokgyulladás,láz stb.Elmegy az étvágyad,félholtan fekszel és a hét végére lemegy az-az 5ös.

Sok sikert hozzá!

2010. okt. 26. 23:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,ezek felettébb hasznos válaszok (:

Istenem...hogy mért nem lehet normálisan válaszolni.

Leszögeztem,hogy kíméljetek meg a hülyeségeitektől,amelyeket minden egyes kérdésnél beírtok.De hát...itt látszik,hogy az intelligencia szintetek azonos a korotokkal.

Ez az oldal nem arról szól,hogy segítsünk egymásnak?

...Mert hogy itt már alig látok hasznos választ,csak fikázást és baromságokat,az is biztos.

De azért köszi,majd nem eszek levest XDXD

2010. okt. 27. 07:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Tényleg idegesítő,hogy ennyi bunkó ember van itt.

Kérdésedre válaszolva,van egy két dolog ami hatásos lehet,de kell egy jó adag kitartás.pl. káposztaleves diéta(én már megfőztem előre a heti adagot,de még mindig a fagyasztóban van,nem bírom megenni:( de a receptjét megtalálod a keresőben.vagy a t urbó diéta,amikor egy hétig csak a fehérje porból készült italt ihatod.Vagy egy hétig csak gyümölcsöt,pl.almát eszel egy hétig.Ilyenek,elég drasztikusak,de máshogy nem hiszem,hogy ilyen gyorsan menne sajnos:(jah,meg mellette azért nem ártana egy kis torna sem,napi30-60 perc.Szóval nem lehetetlen,csak nehéz...

2010. okt. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!