A lehető leggyorsabban hogy lehet leadni ennyit?
5kilótól szeretnék még megszabadulni.Kb másfél-két hetem van rá.
Mindent tudok az egészséges életmódról.NEM EZ ÉRDEKEL.
Hanem,hogy még ettől az 5 kg feleslegtől,hogyan tudnék gyorsan megszabadulni.Az sem érdekel,ha utána visszaszedem,csak kérlek titeket....ami nektek bejött.Étrend,mozgás,etc.
Hajlandó vagyok a legdrasztikusabb megoldásokra is,csak...:/
És nem kérek hülyézést,meg fehérjézést,meg napi ötszöri étkezést....köszi.
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=channel
Ez szerintem sokat segít , angol tudás sem árt :)
Különben h-h ilyen sürgős? :o
13/L
Egy szál pólóban kimész az utcára és a szádon át hatalmasakat lélegezz,kb 10 percig.
Ha minden jól megy holnap-holnaputánra összejön a torokgyulladás,láz stb.Elmegy az étvágyad,félholtan fekszel és a hét végére lemegy az-az 5ös.
Sok sikert hozzá!
Köszönöm szépen,ezek felettébb hasznos válaszok (:
Istenem...hogy mért nem lehet normálisan válaszolni.
Leszögeztem,hogy kíméljetek meg a hülyeségeitektől,amelyeket minden egyes kérdésnél beírtok.De hát...itt látszik,hogy az intelligencia szintetek azonos a korotokkal.
Ez az oldal nem arról szól,hogy segítsünk egymásnak?
...Mert hogy itt már alig látok hasznos választ,csak fikázást és baromságokat,az is biztos.
De azért köszi,majd nem eszek levest XDXD
Tényleg idegesítő,hogy ennyi bunkó ember van itt.
Kérdésedre válaszolva,van egy két dolog ami hatásos lehet,de kell egy jó adag kitartás.pl. káposztaleves diéta(én már megfőztem előre a heti adagot,de még mindig a fagyasztóban van,nem bírom megenni:( de a receptjét megtalálod a keresőben.vagy a t urbó diéta,amikor egy hétig csak a fehérje porból készült italt ihatod.Vagy egy hétig csak gyümölcsöt,pl.almát eszel egy hétig.Ilyenek,elég drasztikusak,de máshogy nem hiszem,hogy ilyen gyorsan menne sajnos:(jah,meg mellette azért nem ártana egy kis torna sem,napi30-60 perc.Szóval nem lehetetlen,csak nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!