Mi történik akkora, ha valaki mindennap 1500 kalóriát eszik és pont ennyit lemozog sporttal? Lehet belőle baja?
Hm egyébként járok naponta edzeni,csak kondiba. Eddig rendesen ettem,de pár napja tényleg csak kb 3 napja 1200kcalt eszem és egyébként kb 600-at mozgok le sporttal. A munkám ülő szóval ezenkívül kb semmi mozgás.
Szeretnék fogyni és kíváncsi vagyok ez meddig tartható?
Egyébként egyszer régen két éve ,akkor még sovány voltam és nem is akartam fogyni,szóval szerelmi bánat :D szóval 5 napig nem ettem nem éreztem éhséget és mellette sportoltam,csak utolsó napon estem össze 2 óra tekerés után kb 2ms-re,szóval ezzel azt akarom mondani,hogy rendkívül jól tűröm az ilyesmit.
5 napig én sem ettem egyszer és egyáltalán nem estem össze, igaz, én csak napi 2 órát sétáltam. Ettől még nem bírom az éhezést (pár évtizeddel később évek kemény munkája s életmódváltása kellett, hogy végül 2000 kcal alá tudjak menni) és egy rendes fogyáshoz hónapok kellenek...
A sport érdekesebb, olyat még nem csináltam, hogy sokat mozogtam s nulla volt a kalóriaegyenlegem. Nyilván rövid ideig megy, utána gyengeség, összeesés, miegymás jön, s ha elég kitartó az ember, evidens, hogy éhenhal egy idő után, de azt szabad akaratból nem sokan tudják végrehajtani, szerencsére. Tönkretenni magukat azért még sokaknak megy.
A tápanyaghiány nem jelentős, ha jók az ételek, de a kalóriahiány durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!