Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Több mint egy hétig folyamatos...

Több mint egy hétig folyamatosan zabáltam 59 voltam ma reggel már 64kg ennyit híztam vagy ez mind a kaja súlya, mikorra lehetek 59kg újra, ha keveset eszek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 06:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Àllj le a zabálással,mozogj.Egy hét alatt nem hinném,hogy híztál 5 kg.

Szerintem 1-2 hét és vissza áll a súlyod.

2012. nov. 20. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:
8%
Nem kell annyit zabálni mint egy víziló.
2012. nov. 20. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:

1 hét alatt 5 kg nem is olyan sok, én mikor egyetemista voltam és karácsony idejére hazamentem mindig híztam kb 3 kilót, pedig nem is zabáltam mindent össze.

amúgy 5 kilót könnyű leadni, állj le a zabával és menj futni párszor.

2012. nov. 20. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán lehet hízni egy hét alatt öt kilót, mondjuk sokat számít az is, hogy amikor méred magad, lehetőleg ugyanúgy mérd, tehát reggel, kevés ruhában, wc után stb. 1-2 kilós különbségek lehetnek. Szerintem ennyi evés után az is jót tesz a szervezetednek, ha csinálsz egy tisztító kúrát, akár léböjtöt is, ha bírod persze.
2012. nov. 20. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

red4me már kb 3. helyen látom tőleg, betűre pontosan ezt a választ.. unatkozol? -.-

kérdező: nem híztál ennyit.. az 5 kilóból kb 2-3 között lehet a kaja meg stb... nagyjából... de valamennyi biztos hogy raktározódott el, ha töb mint egy hétig folyamatosan zabáltál, főleg ha nem gyümölcsöt meg zöldséget.. pár napon belül kiürül belőleg a kaja, utána látod majd mennyit híztál tőle.. de amúgy, az sem mindegy mikor állsz mérlegre.. lehet mikor 59et mutatott, akkor éhgyomorra, wc után álltál rá, mikor meg 64et kaja után, úgy hogy nem sokra rá rohantál is a wcre.. ezt nem tudhatjuk, te tudod, de ha így volt, akkor bőven nem szedtél fel ennyit :D

2012. nov. 20. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!