Miert nem tudok fogyni?
1 honapja elkezdtem fogyokurazni. De semmi se latszik. Testemen se, kiloban se. Es nyarra (julius/augusztusra) par kilot leszeretnek adni.
- 1400 kaloria
- Heti 5x1 ora sulyzos edzes, gyakorlatok kozt kb 15mp szunet (kardiot,aerobot meguntam nagyon gyorsan.. pedig zenevel, film nezessel is probaltam :D)
Akkor legakább szőlőcukrot néha szopogatsz??
Komolyan kérdezem, mert a gyünölcscukortól működik elsősorban az agy és a keringés.
#8 nemtudom hogy neked hogy jott ki legalabb 2500. Amit leirtam azok kozul valogatok (peldaul reggelire nem eszek bundas kenyeret + zabpelyhet)
Akkor kevesebb ch, tobb viz, es tobb kardio.
Mondjuk mert, nem azt írtad, hogy "ebből a listából válogatsz".
Ha ténylegesen 1400et viszel be, a CH se kell több legyen 120nál, de inkább 100. Akkor kardióval fogynod kell.
Persze nem 1 hónap alatt fogsz...
Szőlőcukor? Eszembe se jutott ilyesmi és semmi ilyen jellegű utalàst nem talàltam sehol.
Èn ezzel az étrenddel tök jól érzem magam. Pm alulműködéssel, PCOS-el ès Inzulinrezisztenciàval élek, a vércukrom stabilizàlàsa, inzulinszint csökkkentése- fogyâs- a cél a szénhidràtbevitel csökkentésével - a megemelt zsír és fehérjebevitelem pedig a jóllakottsàt érzését adja és rengeteg energiàt ad:) Nem én talàltam ki. Dietetikus tanàcsait követem. . Na ő nem a kalóriàkat szàmolgatja...nem is ajànlja azt a módszert..
Lényegét tekintve az atkins diéta és norbi update képviselte életmód ez. Ugyanazon az elven alapulnak.
Igen, irhattam volna.
Nem is azt varom hogy 1honap alatt lemenjen 5kg.. csak legalabb 1 mozdult volna, de az se😁
Majd tobb kardio utan remelem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!