Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiúk! (esetleg Lányok! )...

Fiúk! (esetleg Lányok! ) Tisztelitek azokat a lányokat, akik lefogynak (mert valóban 15-20 kiló plusz van rajtuk)?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 11:50
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszönöm, hogy leírtad, és megosztottad a történetedet.

Én is legalább 60 kiló szeretnék lenni.

Engem nem töm a családom, szerencsére.

Anyáék mindig mondták, hogy kiskoromban nem voltam hízásra hajlamos.

Aztán ugye előjött.

Tatám, az ő apja, az ő apja stb...

Így sajnos ezt én is örököltem tőlük.

Az a baj, hogy legtöbben azt hiszik, hogyha valaki "kövér" akkor az csak cukros, vagy zsírban tocsogó kaját eszik. Nekem ezektől-még leírni is- felfordul a gyomrom.

Ellenben gyümölcs-mániás vagyok!

Örülök, hogy egyre többen értik meg, mit is jelent a hízásra hajlamosság, a pluszkiló!

2010. júl. 6. 08:47
 22/31 anonim ***** válasza:

A kötekedőknek üzenem: kamasz voltam, amikor kiderült, hogy a pajzsmirigy-alulműködésem van. Mivel akkoriban az orvosok nem gondolták volna, hogy egy 10 évesnek is lehet ilyen egészségügyi gondja, későn vették észre. Azelőtt csak le voltam dagadtozva, hiába kerültem a csokit. A legszörnyűbb az volt, hogy az iskolában a diákok és a tanárok együtt űztek gúnyt belőlem, de otthon, amíg nem derült fény a hízásom okára, a szüleim is mindig ezt mondogatták: "Bezzeg a Mariann (ő a szomszédom karcsú lánya volt) figyel az alakjára!"

Ennyit erről, igenis van, hogy valaki minden igyekezete ellenére hízik-pl. pajzsmirigygondok miatt, ahogy én is.

26/L

2010. júl. 7. 10:44
 23/31 anonim ***** válasza:
ennyi.Örülök hogy megmondjátok, ezeknek az embereknek..annyira hihetetlenül undorító, hogy nem tudják ezt becsülni..azért mert soha nem élték át!!!!! Sosem voltam nagyon nagyon kövér, viszont a mai napig szenvedek attól hogy nem tudom magam elfogadni..mert ilyenek a vékony lányok, a szemünkre vetik ami van..Van barátom, szeret, vannak barátaim..folyamatosan fogyózok, napi 3-4 órát edzek..nagyon nagyon nehéz önutálatban élni..SOHA ne tapasztaljátok meg, még ti se akik ennyire nem becsülnek semmit..ezt senkinek sem kívánom
2010. júl. 7. 10:58
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
10:58 nehogymár én érezzem szarul magam, mert egész nap csokit zabálsz:DDD
2010. júl. 7. 11:00
 25/31 anonim ***** válasza:
:D:D:D szánalom. Egyáltalán nem eszem csokit, küzdök mint egy állat.pedig csak 5-6 kg-ról van szó..Örülj neki hogy nincsenek önértékelési gondjaid;)
2010. júl. 7. 11:04
 26/31 anonim ***** válasza:
nincs hát, mivel fiú vagyok...
2010. júl. 7. 11:05
 27/31 anonim ***** válasza:
akkor meg, nincs miről beszélnünk...
2010. júl. 7. 11:08
 28/31 anonim ***** válasza:
szerintem meg próbáld elfogadni magad
2010. júl. 7. 11:09
 29/31 anonim ***** válasza:
hidd el, nagyon igyekszem..:)
2010. júl. 7. 11:29
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
nem beszélve azokról, akik gyermekeket szültek. szégyellje el magát az összes kommentelő aki nem lát semmi tiszteletreméltót abban, hogy nagy súlyfelesleget lead valaki. semmi nem történik ok nélkül.
2010. júl. 7. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!