Fiúk! (esetleg Lányok! ) Tisztelitek azokat a lányokat, akik lefogynak (mert valóban 15-20 kiló plusz van rajtuk)?
Utolsó: köszönöm, hogy leírtad, és megosztottad a történetedet.
Én is legalább 60 kiló szeretnék lenni.
Engem nem töm a családom, szerencsére.
Anyáék mindig mondták, hogy kiskoromban nem voltam hízásra hajlamos.
Aztán ugye előjött.
Tatám, az ő apja, az ő apja stb...
Így sajnos ezt én is örököltem tőlük.
Az a baj, hogy legtöbben azt hiszik, hogyha valaki "kövér" akkor az csak cukros, vagy zsírban tocsogó kaját eszik. Nekem ezektől-még leírni is- felfordul a gyomrom.
Ellenben gyümölcs-mániás vagyok!
Örülök, hogy egyre többen értik meg, mit is jelent a hízásra hajlamosság, a pluszkiló!
A kötekedőknek üzenem: kamasz voltam, amikor kiderült, hogy a pajzsmirigy-alulműködésem van. Mivel akkoriban az orvosok nem gondolták volna, hogy egy 10 évesnek is lehet ilyen egészségügyi gondja, későn vették észre. Azelőtt csak le voltam dagadtozva, hiába kerültem a csokit. A legszörnyűbb az volt, hogy az iskolában a diákok és a tanárok együtt űztek gúnyt belőlem, de otthon, amíg nem derült fény a hízásom okára, a szüleim is mindig ezt mondogatták: "Bezzeg a Mariann (ő a szomszédom karcsú lánya volt) figyel az alakjára!"
Ennyit erről, igenis van, hogy valaki minden igyekezete ellenére hízik-pl. pajzsmirigygondok miatt, ahogy én is.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!