Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiúk! (esetleg Lányok! )...

Fiúk! (esetleg Lányok! ) Tisztelitek azokat a lányokat, akik lefogynak (mert valóban 15-20 kiló plusz van rajtuk)?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 11:50
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%

De igen is van olyan, hogy valaki hízásra hajlamos. Speciel én is az vagyok. Nagyon könnyen feljönnek a kilók, ha elhagyom magam. Édesapám pedig akármennyit eszik, nem hízik egy dekát sem. Erről ennyit.

A kérdésre válaszolva, én tisztelem azt, akinek sikerül elérnie, amit akar. Legyen az a fogyás, vagy bármi más.

2010. júl. 5. 12:23
 12/31 anonim ***** válasza:
7%

Hízásra való hajlam létezik,de akkor is te zabálod fel a zsirt magadra,nem a szél hordja össze.

Én nem tisztelem őket, szterintem is magának csinálja ne másnak.. őszintén,valaki sajnálná ha dagadt maradna? nem. akkor miért kéne tisztelni meg ajnározni ha lefogy? Meg se kell hizni és akkor nincs ilyen probléma

2010. júl. 5. 13:16
 13/31 A kérdező kommentje:

Van olyan, aki hízásra hajlamos.

Van egy ismerősöm, aki akkorákat zabál (elnézést a kifejezésekért) hogy én már szétpukkadtam volna annyi kajától, mégis úgy néz ki, mint egy anorexiás.

Van olyan, aki a víztől is hízik!

Ez utóbbi hízásra hajlamos. Könnyen mennek rá a kilók!

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 5. 13:23
 14/31 anonim ***** válasza:
75%

Van olyan h valaki hajlamosabb a hízásra,és nem hallottatok még pl hormonproblémáról,ami hizást okoz még akkor is ha éhezel????????

Szégyellje magát az aki bántja a túlsúlyosokat.Örüljetek ha vékonyak vagytok és maradjatok csöndben.Én inkább azt kérdezném meg h miért gondolja majd minden vékony ember h ő jobb mint a kövérek,molettek?

Lehet h karcsú de lehet nem egy nagy szépség,és még bunkó is.

2010. júl. 5. 13:24
 15/31 Mirr Murr válasza:

Van olyan, hogy hízásra hajlamos. Azt viszont nem értem meg, miért akkor kezd el valaki fogyókúrázni, amikor már a reggeli fél kiló császárszalonnával kezdődik...

Az tiszteletreméltó, aki fél tábla csokitól is hízna fél kilót, mégis tartja az alakját.

2010. júl. 5. 13:46
 16/31 A kérdező kommentje:

13:24 nagyon kedves :D

Mellesleg ne haragudj, kedves utcsó, de én nem fél kiló császárszalonnával kezdem a reggelit...

Amikor csak tehetem reggelire gyümölcsöt/zöldséget eszek, vagy korpás kenyeret/zsömlét salátával, felvágottal(csirkemell)

2010. júl. 5. 14:19
 17/31 anonim ***** válasza:

hát, én becsülöm

mert sztem igenis szép eredmény, és kitartó személyiség az aki fogy (akármennyi kilo is legyen)

nagy az akarereje, és látja h vmit elrontott a táplálkozással kapcsolatban, és próbálja rednbe hozni, szerintem ez azért tiszteletreméltó

18/L

2010. júl. 5. 17:19
 18/31 anonim ***** válasza:
32%
tiszteljem mert van 20 kg plussza amit lead? inkább azt tisztelem aki nem hízik el mert van mértéktartása.
2010. júl. 5. 18:46
 19/31 anonim ***** válasza:
A fogyás az nem nagy dolog több ismerősöm is megcsinálta már úgy, h 10 meg 20 kilókat dobtak le! Én azokat tisztelem és azt becsülöm mikor utána azt meg is tudják tartani, mert az a nehéz nem pedig a fogyókúra! Igazából nem is értem azokat akik ledobnak 20 kilót minden happy majd ha elérték a célt utána vissza az egész és újra kövérek!
2010. júl. 5. 20:43
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

engem egész gyerekkorombn tömtek mint egy malacot, kb 1 éves koromtól. egy idő után már elképzelhetetlen volt, hogy ne egyek annyit. óriási zabálásokat tartottunk, kertiparti, vendégség, ami belénkfér. ebbe bele lehet nőni. gyerekkoromban amugy egyáltalán nem érdekelt, nekem ezt számított normálisnak. ez egy ilyen femili, nagymamámtól nagynénimig. a szüleim még most is bálnák egyébként.

szóval kb gimi elején tünt fel nekem, kb 85 kilósan (165 cm/lány), hogy ez nem normális. faszizni akartam, meg ilyenek. barátokkal nem volt gond, jófej voltam :)) namindegy. elmondtam anyámnak, hogy le akarok fogyni, és kinevetett. mivel akkora gyomorral nem tudtam "csak a negyedét" megenni annak amit elémraktak, mert olyan függő voltam már mint egy mohó drogos, csak legyen mindig valami a kezemben, elkezdtem zsebpénzből venni abonettet, meg zöldséget, meg ilyeneket. persze újra kinevettek, és egy 14 éves zsebpénze közel sem elég arra, hogy folyamatosan magának vegye a kaját. naszóval. mivel nem volt pénzem megvenni a dolgokat, a szüleim meg kiröhögtek, elkezdtem koplalni. lement 10 kg, abbahagytam mert elájultam, pánikbeteg lettem, visszajött 20.

na. így telt el a gimi, igazi álom volt.

ezután jött a fősuli, 20 kg plusz,minusz, ingadozás,jojo, koplalás, zabálás, - folyamatos önutálat, ezt azért hozzáteszem. volt, hogy egy hétig ki sem mentem, mert nem jönnek rám a ruháim, és jaj. az éjszaka közepén jártam el cigitvenni az éjjelnappaliba, azthiszem itt esett le, hogy ez így elég gáz.

most 26 éves vagyok, 1 év alatt fogytam le 60 kg-ra. a bőröm nagyon szépen visszaállt, az önbizalmam épülget, tudok ruhákat venni, szépen felöltözni, van párom, azthiszem most indult be az életem normálisan, ennek köszönhetően.

pedig mindig is tudtam, hogy ha megcsinálom, akkor jó lesz minden, akkor elfogadnak az emberek, akkor lesz faszim, akkor úgy öltözök ahogy akarok, és a fejemben is (ami a legfontosabb) helyreállnak a dolgok. ennek ellenére évekig ültem a hájas seggemen. szerintetek miért, kedves kommentelők? azért mert, ez nem olyan egyszerü dolog, az egész elhízás dolog összetett, mindnek megvan az oka, általában pszichés, gőzötök nincs az egészről.

aki nem volt soha igazán kövér, az nem tudja átérezni az egészet, úgyhogy kicsit magatokba kéne nézni, és csendbenmaradni.

szóval igen, én tisztelem azokat, akik képesek voltak túlkerekedni a dolgokon, és átprogramozni az agyukat, mert ez kell hozzá, csak ez.

kérdező: inkább csak a legutóbbi rész szól neked, a többi a kedves kommentelőknek :)

2010. júl. 5. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!