Mit csináljak, hogy ne jöjjön vissza?
Kb fél éve fogyókúrázom, alacsony szénhidráttartalmú diétával. 2 napja elkaptam egy hányós, hasmenéses vírust, semmi nem maradt meg bennem. -3 kg-t fogytam a 2 nap alatt.
Lassan kezdek jobban lenni, de nem merek enni, mert félek, hogy vissza fog jönni az a 3 kg.
Ha folytatom a diétát úgy, mint eddig, akkor nem fog visszajönni, amit leadtam ugye?
Titeket valami hulyesegkeltetoben gyartanak?
Az a 3 kg viz, amit a hanyassal es fosassal leadtal plusz izom, kb semmi zsir nincs benne. Tanuljatok mar meg hogy nem e merleg a lenyeg hanem a tukor!!!
Eddz es egyel tovabbra is normalisan, betegseg utam pl par napig egy jo huslevesezes nem arthat meg.
Es novessz agyat mondjuk abbol szedhetnel fel egy kilot legalabb!
Az a 3 kg az víz. Ha megmarad benned most már minden akkor kezdjél el rendesen enni, és ne zabáljál.
Igyál vizet. A mérleg többet fog mutatni, de azért ha most nem zabálsz, és csinálod a diétát akkor ez a 3 kg hamar le fog menni megint.
Az a 3 kg víz volt, mert folyadékot vesztettél a betegség alatt. Tehát gyakorlatilag nem fogytál semmit. A súlyvesztés nem ugyanaz mint a fogyás.
A súlyvesztés lehet víz, izomvesztés is. A fogyás pedig a zsírszázalék csökkentése. Ha kevesebb a súlyod vízveszteség miatt, az nem fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!