Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy zajlik fogyókúrában az a...

Hogy zajlik fogyókúrában az a dolog, hogy sok vizet iszok, de mivel az bennem van így nem látszik semmi?

Figyelt kérdés
NEM ÉRTEK HOZZÁ ezért kérek segítséget. Nem ittam eddig vizet, vagy ha ittam akkor is egy nap csak keveset. És amikor elkezdtem fogyókúrázni, nagyon örültem neki, hogy mennek le rólam a kilók és már nem is látszik annyira a hasamon. De amióta elkezdtem a napi “normális” vízmennyiséget inni, azóta a mérleg is mást mutat és rajtam is látszik. Azért kérek ebben tanácsot mert pár napja van ez a dolog. Esetleg ez olyan, hogy egy idő után már a víz sem látszódik meg vagy hogy van ez a dolog? Köszönöm a válaszokat.

2019. ápr. 9. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne a mérleget vedd alapul. Havi egyszer kétszer ránézhetsz, de nem kell túl komolyan venni.

Van egy jobb tanácsom. Mérőszalag és körméretek. Szívesen:)

A mérleg csak azt tudja megmutatni, hogy mekkora a testtömeged. Hogy ebből mennyi zsír van, mennyi izom, mennyi visszatartott víz, azt nem, tehát ne legyél mérlegb...zi. Hagyd a francba egy időre, és mérj centiket. Igyál rendesen, de nem kell magadba tömni 4-5 litert ha amúgy nem kívánod. Én 3-mat szoktam egyébként. ÉS pláne ne méricskéld magad minden nap, főleg ne a nap végén kajával, folyadékkal tele pocakkal. Kéthetente egyszer bőven elég mérni, az már adhat valós eredményt. Amikor belassul a fogyás üteme, akkor ráér akár havonta egyszer mérni.

Ha pedig fel vagy puffadva esetleg, az inkább attól lehet, hogy valami olyat ettél, vagy ha sok szénhidrátot eszel, az megköti a vizet a szervezetedben.

2019. ápr. 9. 19:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Csak mert eddig olyan boldog voltam, hogy már leadtam 3 kilót (én ennek is örülök) erre pedig bejött ez. De nem baj mert akkor most megnyugodtam😀
2019. ápr. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!