Most akkor ez hogy van? (életmódváltás)
Szerintem:
annak kell elhagynia a cukrot és a lisztet, akinek fogynia kell és szörnyű a táplálkozása (attól hízott meg).
Amúgy a lényeg, hogy este ne egyen az ember ilyesmit és főleg lefekvés előtt (3 órával) semmit. Ha valakinek több 10 kilót kell fogynia, annak szüksége van rá, hogy elhagyja a cukrot, fehérlisztet! Vagy ha valaki cukorbeteg...
figyelj kinek mi válik be. sok apró dolog sokat jelent. természetesen nem arról van szó, hogy soha az életben ne egyen tésztát fehér kenyeret az ember. csupán annyi, hogy ezeket vissza kell szorítani. régen én is rendesen napi szinten ettem kenyeret, tésztát, egyáltalán nem figyeltem mikor mit mivel eszek. volt rajtam 10 kg plusz. aztán elkezdtem figyelni ezekre az apróságokra. pl fehér kenyeret nem eszek, és ha eszek kenyeret azt is csak hetente max egyszer reggelire és az is "finn kenyér" ami teljesen sötét és kemény.(de nagyon szeretem) aztán köretnek hús mellé általában zöldséget eszek.ritka az amikor rizst vagy krumplit (de persze néha az is megesik)
általában vizet és teát iszom. édesítőt használok... na ezeknek az apróságoknak köszönhetően a 10 kg felesleg szinte észrevétlenül leolvadt rólam. ma már sokkal tudatosabb vagyok az étkezéssel kapcsolatban és pl ha megkívánok fagyit, csokit akkor nyugodtan lelkiismertfurdalás nélkül eszem, igaz mértékkel és nem minden nap. szóval én semmit nem vonok meg magamtól, viszont nem mindennapi szinten eszem ezeket a dolgokat és akkor is odafigyelek mikor mit. pl este sosem eszem szénhidrátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!