Hogy tudok egészségesen hízni?
Kiadós reggeli. Mondjuk három tojásból rántotta, plusz zöldségek, pirítóssal, frissen facsart narancslével. Ebéd mondjuk csirkemell párolt zöldséggel, rizzsel. Délután joghurt, krémtúró, cerbi szelet, túró rudi éppen mi, vagy magvak, diákcsemege egy marokkal, kesudió ilyesmik. Vacsora, teljes kiörlésű kenyér, túrükrém, tojáskrém zöldségekkel.
Szerintem legalább 2000 kcal kellene a hízáshoz és az egészséges, minőségi ételekből. Sajnos az pénz nélkül nehezen megy, de sztem azért ki lehet hozni ezt úgy is, hogy egy vagyont költenél rá. Sok sikert!
Jajj elküldte.
Szóval hip hop 500 kalóriàt simán megeszel belőlük úgy hogy észre sem vetted.
Sokkal jobb mintha csokit zabálnàl helyette.
Lehet, hogy azért ekkora a súlyod, mert kevés rajtad az izom. Ha nem viszel be elég fehérjét és keveset mozogsz, az izmaid leépülnek. Erősítő edzést érdemes lenne végezned, otthon is megoldható.
Fehérjeforrásnak jó a hús, sajt, túró, tojás. Zsíros ételeket bátran ehetsz.
A magvak egyébként jó ötlet, amikor túlságosan lefogytam, napi szintű fogyasztásukkal sikerült pár kilót visszaszednem. Van bennük zsiradék, fehérje és sok hasznos tápanyag. Ehetnél gyümölcsöket, pl. banánt, aszalt gyümölcsöket is. Van, akinek a Béres-csepp is bevált, mellé valamilyen multivitamint is szedhetnél, mivel az, amit eszel, nem valami vitamindús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!