Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 liter víztől hízhatok egy...

4 liter víztől hízhatok egy nap alatt 5 kilót?

Figyelt kérdés
Diétázom, így figyelek a folyadékra is. Ma ittam 4 liter ásvizet és sima vizet vegyesen (a kaján felül). Reggel óta 5 kilót híztam!! Azt hittem az előbb, h leesek a mérlegről. Nagyon elkeserítő ez az egész már. Lehet, h s folyadék miatt mutat plusz 5 kilót a reggelihez képest?

2019. márc. 29. 00:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Gondolom, pisilni voltál... Tényleg csak reggel, wc után mérd a súlyod, elég hetente 1x, ugyanazon a mérlegen. És mérd a derékbőséged is ugyanakkor. Ha jól csinálod, egy hét alatt látszani fog az eredmény. Egy nap alatt nem lehet mérhetően fogyni vagy hízni.

4 liter víz tényleg túl soknak tűnik, hacsak nem végzel melegben egész napos fizikai munkát.

2019. márc. 29. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem.

De elég a 3 liter víz is, nem kell 4.

2019. márc. 29. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

A víz sűrűsége ~1 kg/dm^3

Ez annyit jelent (alapszintű ismereteket felhasználva), hogy 4L víztől max 4kg-ot hízhatsz.

Persze csak addig amíg nem hugyozol, mer utána ki is jön belőled mind...

2019. márc. 29. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy ólmozott vizet ivott.
2019. márc. 29. 10:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Na ezért nem méregetjük magunk össze-vissza egész nap.

Minden nap ugyan akkor kell mérni. Ha tele a pocakod akkor nem híztál egy dekát sem illetve az sem fogyás, ha két napig nem iszol és kiürül belőled a folyadék és 2kg minuszt mutat a mérleg.

2019. márc. 29. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Ennyi víz nem túlzás. Én is megiszom 2x a 2 literes ásványvizet (sőt sokszor többet is), ebből az első 2 litert délig, igaz edzem is.

Na, a lényeg, hogy nem a víz sok, hanem hogyhogy nem ürül?

Vizet tart vissza a szervezeted! Egy nap alatt nem lehet 5 kilót "hízni". Vagy a sót toltad túl, vagy a ch-t, vagy menstruálni fogsz.

Hormonálisan rendben vagy?

2019. márc. 29. 11:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert a víz legyen kb 4 kiló a maradék meg a salak a béleidben?
2019. márc. 29. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!