Ha 1600 kalória alatt eszek hizhatok?
Testkepzavaros vagyok, és egy 178 cm 57-58 kg-s lány volnék
Eléggé odafigyelek a kaloriakra hogy ne hizzak el de néha úgyérzem ha megeszek egy csokit akkor is hízni fogok megha bele is fér a kalóriaba
Ma ettem 4 kicsi teljes kiorlesu toastot csirkemell sonkával és sajttal, egy kit katet, kettő zabfalatot, és egy tányér spenótfőzeléket egy tojással.
Ez így kiszamolva 1380 kalória de a csoki miatt nagyon soknak érzem.
Ne nézzétek hülyének,próbálok változtatni ezen de érdekel ti mit gondoltok.
Hizhatok ezzel?
17/L
A mozgásosodtol függ.
Mennyit mozogsz?
Sétálok naponta 30-40 percet plussz suliba a tesi..
Másra nincs időm
Ha napi szinten 40 perced van arra, hogy mozogjál, akkor a helyedben én vennék pár edző gumi szalagot és néznék pár youtube videót hogy megtanuljak pár hasznos gyakorlatot.
A kardio az hasznos, viszont az izomépítés, mint mondjuk a gumiszalagos gyakorlatok hosszútávon sokkal, de sokkal hasznosabbak lesznek. A sétálás nem a legintenzívebb formája a kardionak, viszont 10 perc guggolás gumiszalaggal a térdeiden úgy meg fog dolgozni, hogy nem győzöd törölgetni a vizet az arcodról. Arról nem is beszélve, hogy milyen más előnyei lennének alakformálás terén :D
Szóval a tanácsom az, hogy találj egy jobb mozgás alternatívát, amit 40 percben tudsz csinálni, majd fokozatosan emelj a napi kalória beviteleden és legyél atom fitt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!